Rugzakken zijn hartstikke hot, en dat snappen wij heel goed. Deze tassen zijn niet alleen super handig, ze zien er ook nog eens uit om door een ringetje te halen. Stoer leer? Check. Met print? Check. Clean & sophisticated? Check! Voor welk model ga jij?

Rugzakken voor elke gelegenheid

Was de laatste keer dat jij een rugzak droeg toen je naar de middelbare school ging? Je weet wel, die tas die (bijna) groter was dan jijzelf? Ai, dan wordt het tijd dat daar verandering in komt! De nieuwste generatie rugzakken is al lang niet meer enkel functioneel, maar ziet er daarnaast ook tiptop uit. Zo heb je een chiquer model dat je bijvoorbeeld mee zou kunnen nemen naar een etentje, of een hip exemplaar dat zo meekan naar een festival. Houd jij meer van stoere tassen? Dan zijn de leren varianten vast iets voor jou. Zit jij veel op de fiets en word je nog wel eens getroffen door een regenbui? Ook daar hebben we een oplossing voor.

Rugzakken Nieuw

RENEE by Castelijn and Beerens Ronnie Rugzak | €242,50

Shop de collectie

Sinds kort hebben wij ons assortiment uitgebreid met nieuwe rugzakken. Hieronder vind je een kleine greep uit de collectie. Bekijk en shop ze direct door te klikken op het Brandfield icoontje! Psst: Tot en met 25 augustus ontvang je 25% korting op alle rugzakken!