Een paar weken geleden is Nieuwe Tijden gelanceerd, de spin-off van de succesvolle RTL serie Goede Tijden Slechte Tijden met heel veel nieuwe gezichten. Na de zomer cliffhanger hoeven GTST fans dus geen nieuwe bezigheden te zoeken voor hun dagelijkse 20:00 uur momentje. Want het is toch heerlijk om na een lange werkdag even lekker op de bank neer te strijken met een kop thee en een fijne serie.

De nieuwe serie speelt zich af in een levendige studentenstad, waarin de cast in één huis samenwoont. Ofwel: Drama gegarandeerd. Er zijn ook genoeg ‘oude’ bekende gezichten te zien waaronder Ferry Doedens. De eerste 40 afleveringen van Nieuwe Tijdens zijn te zien bij RTL4 en daarna gaat het verder op Videoland. 

Vanavond 20.00 nieuwe tijden! Bobby! Aangenaam! ???? #NieuweTijden #rtl

A photo posted by Tim Douwsma (@timdouwsma) on

Ook Tim Douwsma heeft een rol in de nieuwe serie van RTL. 

Brandfield X Nieuwe Tijden

Wij zijn gevraagd als sponsor van dit programma en wellicht heb je ons al voorbij zien komen. De stylist van Nieuwe Tijden kleedt de cast elke dag weer aan en hun outfit is natuurlijk niet compleet zonder sieraden en accessoires. Spot je een leuke armband, zonnebril of horloge bij jouw favoriete karakter? Check snel Brandfield.nl want hier vind je alle items uit de serie.

And by the way…

 We zijn niet alleen op tv te zien, ook langs de weg! Heb jij ons al gespot?

brandfield