Leuk nieuws voor alle fans van Brandfield in de buurt van Amsterdam! In maart hebben we de Brandfield Boutique officieel geopend in De 9 Straatjes van Amsterdam. Hier zijn merken als CLUSE, Buddha to Buddha, Calvin Klein, MYOMY en Kapten & Son gebundeld. Dit is dé plek om live inspiratie op te doen en de mooiste style items te passen.

brandfield boutique amsterdam

Boutique in Amsterdam

We hebben ervoor gekozen om ons te vestigen in het fashionhart van Amsterdam, De 9 Straatjes. De fashionistas van Amsterdam laten zich hier inspireren over de nieuwste trends en shoppen hier hun items in de verschillende boutiques. Voor wie nog nooit in De 9 Straatjes van Amsterdam is geweest.. Dit is zeker een bezoekje waard! Naast onze shop zijn er nog veel meer leuke en inspirerende winkels!

Een echte beleving 

Onze boutique is een beleving voor iedereen. We hebben ervaren stijl adviseurs in de boutique die samen met jou opzoek gaan naar style items passend bij jouw stijl en persoonlijkheid. Horloges worden in de Boutique gepresenteerd op displays die vergelijkbaar zijn qua dikte met een pols, hierdoor kun je direct zien hoe het horloge om je pols zou staan. Ook kun je het horloge zelf van de displays afhalen en passen, hier hoeft geen stijl adviseur aan te pas te komen. Hierdoor kun je het relaxte gevoel van winkelen ervaren!

Inspiratie opdoen

De Brandfield Boutique is één grote inspiratiebron, wanneer je er binnenloopt word je geïnspireerd door allerlei verschillende stylen die gecreëerd zijn in de winkel. Hiervoor gebruiken we style items van verschillende merken. Ook kun je je laten inspireren door de Instagram shopping wall, hierop zijn allerlei verschillende looks te zien die gecreëerd zijn met verschillende style items. De Instagram shopping wall is vergelijkbaar met onze Instafavorites op de website!

Kom gezellig langs

Nieuwsgierig geworden? Je kunt de Brandfield Boutique vinden aan de Runstraat 29 in Amsterdam. Ook kun je eerst even een virtueel 360° kijkje nemen in de Boutique.

Onze boutique in De 9 Straatjes van Amsterdam is onze tweede vestiging. In Groningen hebben we ook een winkel en hier is ook ons hoofdkantoor gevestigd.

Laat je inspireren door de trends van Amsterdam! 

my o my tas piet hein eek horloge ray ban zonnebril vedder en vedder secrid wallet rosefield horloge

 

 

We hopen je snel te zien in Amsterdam en mocht je onze hele collectie vast willen bekijken, klik hier om naar de webshop te gaan.