Die ene tas die mooie materialen combineert met functionaliteit en een fashionable twist: daar zijn we toch allemaal naar op zoek? Oprichtster Vera Dekens besloot hierop in te spelen door tassen te ontwikkelen die in alle opzichten goed aanvoelen. Enter Chabo Bags tassen!

Chabo Bags tassen: Friends Forever

Chabo Bags is opgericht in 2010. Eigenaresse Vera Dekens vond zelf dat het tassenaanbod vaak te wensen overliet. Daarom besloot ze haar eigen tassen te ontwerpen, gericht op de vraag van de moderne vrouw. De tassen moesten functionaliteit met stijl combineren, zonder teveel poespas. Maar boven alles zouden de tassen vrouwen gelukkig moeten maken, want een tas is meer dan slechts een style item! Een goede tas is je beste vriend, oftewel je Chabo(uit te spreken als Tsjabo). Een vriend waar je op kunt rekenen, eentje die je overal mee naartoe wilt nemen.

Take your Chabo everywhere

Unieke tassen met een natuurlijke look

Alle Chabo Bags tassen hebben een unieke uitstraling, die alles te maken heeft met de productiemethode. Het leer van de tassen wordt bijvoorbeeld plantaardig gelooid. Dat is niet alleen beter voor het millieu, het zorgt ook voor de natuurlijke uistraling die zo kenmerkend is voor het merk. Vanwege deze methode wordt het leer alleen maar mooier na verloop van tijd. Daarnaast worden alle tassen met de hand gemaakt, zodat iedere tas uniek is.

Zo zorg je voor je leren tas

Elke tas heeft een natuurlijke, stoere uitstraling. Kleine vlekjes en oneffenheden horen hierbij en geven de tas karakter en een levendige uitstraling. Het leer zal na verloop van tijd steeds soepeler worden. Om de tas zo goed mogelijk te beschermen tegen invloeden van buitenaf, is het van belang om een goede leerspray te gebruiken. Spray de tas 1 keer per maand in om ‘m vuil- en waterafstotend te maken.
Heb je een vlek in je tas? Geen paniek! Een droge doek en een klein beetje water doen wonderen. Vermijd te allen tijde agressieve schoonmaakmiddelen, daarmee kun je het leer beschadigen. Laat de tas vervolgens rustig aan de lucht opdrogen.

Shop de collectie

Binnen de collectie vind je tassen voor iedere gelegenheid. Shoppers, clutches, crossbody bags en schoudertassen: Pick your favourite! Alle tassen worden gemaakt van het beste leer, die zijn voorzien van natuurlijke kleuren. Zo zijn de tassen altijd goed te combineren met je outfit. Hieronder hebben we vast een aantal van onze favorieten voor je geselecteerd.

Chabo Bags Shop

Chabo Bags Grey Schoudertas | Chabo Bags Grande Petit Miami Cognac Schoudertas | Chabo Bags Barca Black Schoudertas | Chabo Bags Black Shopper | Chabo Bags Barca Black Cow skin Schoudertas | Chabo Bags Big Barca Cognac Shopper | Chabo Bags Grande Petit Miami Sand Schoudertas | Chabo Bags Key Largo Blue Crossbody | Chabo Bags Grande Petit Miami Elephant Grey Schoudertas