Exciting news! Super influencer Negin Mirsalehi heeft de handen ineen geslagen met CLUSE voor een samenwerking die je niet wilt missen: CLUSE x Negin. Negin heeft haar eigen limited edition horloge ontworpen, gebaseerd op haar favoriete CLUSE model. Benieuwd welk horloge Negin’s favoriet is en hoe ze ‘m nóg leuker heeft gemaakt? Lees dan snel verder!

Cluse x Negin: Rose gold meets pink velvet

Negin is met haar 4,3 miljoen volgers op Instagram een echte social media ster te noemen. Ze heeft een herkenbare vrouwelijke stijl met een chique touch. Die stijl past goed bij de minimalistische uitstraling van CLUSE, en is dan ook terug te vinden in het limited edition horloge.
Negin heeft haar favoriete CLUSE horloge, het Rose Gold Minuit model, in een nieuw jasje gestoken. Zo heeft ze de wijzerplaat voorzien van een winterwitte kleur met een subtiele roze gloed. Met het ontwerp wilde ze verder een horloge neerzetten dat een persoonlijke, stijlvolle uitstalling heeft én goed te combineren is met iedere outfit. Daarom vind je in de speciale CLUSE x Negin gift set een extra bandje. En dat is niet zomaar een bandje: het is er een van Italiaans (roze!) fluweel. Op deze manier kun je je horloge makkelijk voorzien van een compleet nieuwe en super stijlvolle look!

Cluse X Negin Horloge

Zo draag je het horloge

Negin heeft haar horloge zo ontworpen dat het eigenlijk overal bij past. Doordat er is gewerkt met oudroze tinten, combineert het horloge mooi met zowel (rosé-)gouden als met zilveren sieraden. Het ligt er dus maar net aan wat je zelf het leukst vindt! Verder is zowel rosé goud als oudroze fluweel mooi in combinatie met de trendkleur van de herfst: Bordeaux rood. Hoe je ‘m ook draagt, het horloge van CLUSE x Negin is sowieso een echte eye-catcher die niet mag ontbreken in je style item collectie!

Cluse X Negin Collab