Ben jij gek op tassen met een vintage look en feel? Kies jij altijd voor mooi, ruig leer van super kwaliteit? Dan hebben we een leuk nieuwtje voor je: Onlangs hebben wij onze collectie verrijkt met Cowboysbag tassen en portemonnees!

Cowboysbag tassen en portemonnees: Made to use

Kwalitatief hoogwaardig leer, een vintage look en een ruige uitstraling. Dat zijn dé kern ingrediënten van de populaire Cowboysbag tassen en portemonnees. Cowboysbag is voortgekomen uit Cowboysbelt, dat in 1980 in Amsterdam werd opgericht. Ook toen al werd er uitsluitend gebruik gemaakt van kwalitatief en grof leer. Het merk richtte zich specifiek op het creëren van riemen met een onderscheidende, vintage uitstraling. Dit zorgde voor een herkenbare look, die later ook voor de tassen werd gebruikt. Zowel de riemen als de tassen en portemonnees zijn made to use en worden alleen maar mooier naarmate ze ouder worden.

Cowboysbag Outfit

The Bag

Ook al kende je het merk (nog) niet, de kans is groot dat je het populaire model “The Bag” wél kent. Deze tas is al jaren een bestseller uit de collectie. Met zijn stoere uitstraling, praktische vakken en ruim formaat is het met recht een klassieker te noemen. De tas is geschikt voor alledaags gebruik, waardoor je ‘m altijd mee kunt nemen, of je nou een dagje gaat shoppen in de stad of naar kantoor/school moet. Naast de klassieke grote variant is deze tas ook verkrijgbaar in kleinere modellen en varianten met een net iets andere look.

Niet alleen voor cowboys

De “cowboy” is geen letterlijke referentie aan de traditionele veehoeders in Amerika. Het is meer een knipoog naar de gedurfde en vernieuwende aanpak van het merk op het gebied van nieuwe kleuren en wassingen. Daarin is het merk uniek; het gebruik van een cementmolen om het leer een grof uiterlijk te geven is geen uitzondering. Door het toepassen van dit soort technieken krijgen de tassen en portemonnees hun herkenbare ruige afwerking, vintage uitstraling en specifieke kleuren.

Cowboysbag Leer
Cowboysbag Folkstone Elepant Grey clutch | Violet Hamden Day & Night Silver Seashell Pink Horloge

Shop de collectie

Naast “The Bag” vind je nog veel meer modellen in de collectie, voor zowel dames als heren. Van portemonnees tot cross-body bags tot grote shoppers; aan alles is gedacht. Hieronder hebben wij vast een aantal van onze favorieten voor je geselecteerd. Voor welk model ga jij?