Een must met de feestdagen is natuurlijk een mooie outfit. En laten we eerlijk zijn, het liefst meerdere! Maar wat doe je aan tijdens die NYE party of nieuwjaarsborrel op het werk? Of je nu kiest voor een paillettenjurk, een fluwelen pak (yes!) of misschien toch voor een all-black look, bij iedere outfit past een andere evening bag.

The perfect Evening Bag

Je kent het wel, je hebt je outfit aan en je bent klaar om weg te gaan, je wilt een tasje pakken voor je spullen maar de tasjes die je hebt matchen niet goed met je outfit. Baalmoment! Een tas is een essentieel item om jouw look af te maken. Belangrijk om daar dus al over na te denken als jij je outfit shopt. Heb jij al een matching bag voor je party look, of moet je deze nog aanschaffen?

#1 Drinks @ Work

Is er op je werk een nieuwjaarsborrel gepland, dan wil je natuurlijk goed voor de dag komen. Een gewaagde look mag met de feestdagen, maar met je collega’s in de buurt wil je natuurlijk wel een gepaste outfit dragen. Ga je voor een opvallende jurk met veel shine, kies dan voor een tas die jouw outfit in balans brengt. Wil je juist gaan voor een simpele jurk, dan kun je kiezen voor een tas die juist de schittering brengt in jouw outfit.

#2 It’s Family Time

De decembermaand is natuurlijk de tijd van familiediners. Ga je gezellig samen thuis eten en moet je nog in de keuken staan? Dan kies je misschien eerder voor een iets simpelere look. Dat hoeft echt niet te betekenen dat je outfit saai zal zijn! Kies voor een little black dress en stijl jouw outfit af met een kleurrijke clutch. Is een jurk niet helemaal jouw ding, kies dan bijvoorbeeld voor een opvallende jumpsuit met een elegante zwarte tas.

#3 Rock jouw Party Look

Heb jij tijdens Oud & Nieuw een leuk feestje gepland? Dan kun je natuurlijk niet zonder mooie evening bag. Op stap gaan zonder tas is voor geen enkele vrouw te doen, toch? Waar bewaar jij anders je telefoon, rode lippenstift, sleutels en geld? Wil je het stralende middelpunt zijn tijdens het feest, match dan jouw over the top glitterdress met een echte statement tas. Past een elegante jurk meer bij jou, kies dan voor een chiquer model.

Wij zijn benieuwd: Met welke tas luid jij het nieuwe jaar in?

Item uit de header: Fabienne Chapot Philippine Taupe Clutch