Even het laatste nieuws checken, je social media updaten, berichtjes versturen: We zijn continu connected en willen niets missen. Onze smartphone ligt altijd binnen handbereik en de kans is groot dat ook jij niet meer zonder kunt. Het gebruik van een smartphone is snel, handig en efficiënt. Toch kan het nog slimmer: Enter smartwatches.

Slimme style items

We schreven er al eerder over: smartwatches zijn hot! Of je nou gaat voor stoer, minimalistisch of elegant: De nieuwe collectie smartwatches biedt voor ieder wat wils. Deze horloges zijn niet alleen super handig, maar vormen ook een mooi accessoire voor je outfit. De nieuwe modellen zijn absoluut smart, maar daarnaast ook echte style items. Een heel verschil met de eerste modellen, die nog meer weg hadden van kleine computers dan van stijlvolle horloges. Ga jij voor rosé, goud, zilver of toch voor een leren band? Waar je ook voor kiest, met een nieuwe smartwatch blijven jij én je outfit 100% up-to-date.

Smartwatches Michael Kors

Smartwatches: stijlvol en functioneel

De meeste smartwatches kunnen met je telefoon worden verbonden via Bluetooth. Op deze manier heb je altijd de meest handige functies bij de hand, of liever gezegd om je pols. Kun je je telefoon gerust wat vaker in je tas laten zitten. Smartwatches hebben verschillende handige functies, zo kun je je sportprestaties bijhouden, berichten ontvangen en versturen, je social media kanalen beheren en muziek bedienen.

Smartwatches Nieuw

Shop de nieuwste smartwatches

Onlangs hebben wij onze collectie uitgebreid met de nieuwste smartwatches. Houd je van elegant? Bekijk dan zeker even de collectie van Michael Kors of Fossil. Ga je toch liever voor een stoer exemplaar? Ook dan kun je goed bij ons terecht. Hieronder hebben we vast een aantal van onze favorieten voor je op een rijtje gezet. Klik op het Brandfield icoontje voor meer info en om je nieuwe smartwatch direct te shoppen.