Het festivalseizoen is in full swing en bij een goed feestje hoort natuurlijk een minstens net zo goede outfit. Deze maak je helemaal af met wat toffe festival style items. Weet jij nog niet precies wat je aantrekt naar je volgende festival? Wij geven je graag wat inspiratie!

Feesten in stijl

Ga jij net als Rick voor een cleane look? Of vind jij dat een festival outfit nét even wat gekker mag en ben je niet bang voor wat kleur? Een festival is de ideale gelegenheid om je eigen stijl te laten zien, of juist eens voor een totaal andere stijl te kiezen. Waar je ook voor kiest, het is -zeker in ons kikkerlandje, waar een bui nooit ver weg is- altijd handig om voorbereid te zijn op diverse weertypes. Kies daarom voor een outfit bestaande uit meerdere laagjes. Ga bijvoorbeeld voor een vest, die je makkelijk in je tas kunt stoppen wanneer het te warm wordt.

Festival style items

Als finishing touch kun je voor een festival goed gebruik maken van sieraden en accessoires. Deze zijn niet alleen leuk om toe te voegen aan je outfit, ze kunnen zeker ook functioneel zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie zonnebril? Wij hebben onze favorieten vast voor je op een rijtje gezet. Bekijk en shop ze hieronder!