De bekende G-Shock horloges zijn al sinds 1983 op de markt en hebben een onverwoestbaar karakter. Met de nieuwe G-Shock G-Steel horloges wordt daar nog een schepje bovenop gedaan. Deze horloges combineren de vertrouwde technologie van de G-Shock modellen met een stijlvol nieuw uiterlijk.

G-Shock G-Steel horloges: stijlvol & functioneel

De G-Steel horloges zijn een ideale mix van functionaliteit, betrouwbaarheid een een flinke dosis stijl. Het design bestaat uit meerdere laagjes, waardoor de horloges zichtbaar diepte krijgen en tegelijkertijd worden voorzien van optimale schokbestendigheid. Er wordt veel gebruik gemaakt van kunsthars en edelstaal, wat zorgt voor een robuust design en een premium look en feel. Of je nou gaat duiken op vakantie of een zakelijke afspraak hebt, met een G-Steel horloge aan je pols zit je altijd goed. De verschillende modellen laten zich moeiteloos combineren met elke outfit. De G-steel horloges hebben een verfijnd uiterlijk ten opzichte van de G-Shock modellen, maar zijn net zo sterk.

G-Shock G-Steel horloge

Technologie

G-Steel horloges zijn tot 20ATM waterdicht, wat betekent dat ze geschikt zijn voor duiken en andere vormen van watersport. Daarnaast heeft het horloge een stopwatch, een alarm en een timer-functie. De dubbele LED-verlichting zorgt ervoor dat het hele display altijd duidelijk af te lezen is, zelfs in het donker. Houd je van reizen of ben je voor je werk vaak onderweg? Ook dan is de G-STEEL ideaal. Alle G-STEEL horloges zijn namelijk radio-controlled, wat inhoudt dat het horloge continu radiosignalen ontvangt. Deze signalen zorgen ervoor zorgen dat altijd en overal de exacte lokale tijd wordt weergeven. Verder zijn de horloges voorzien van een batterij dat zich oplaadt aan zowel zon- als kunstmatig licht. Alle G-Steel modellen zijn bestand tegen lage temperaturen, trillen, zwaartekracht en (elektrische) schokken.

Casio G-Steel Horloges

Shop de collectie

Hieronder hebben wij alvast een aantal van onze favorieten voor je geselecteerd. Klik op de button onderaan deze pagina om de volledige collectie te bekijken.

Casio G-Steel Shop

Van links naar rechts: G-Shock G-Steel Horloge GST-W130L-1AER | G-Shock G-Steel Horloge GST-W100G-1BER | G-Shock G-Steel Horloge GST-W110D-1A9ER | G-Shock G-Steel Horloge GST-W120L-1AER | G-Shock G-Steel Horloge GST-W310D-1AER | G-Shock G-Steel Horloge GST-W120L-1BER | G-Shock G-Steel Horloge GST-W110D-2AER | G-Shock G-Steel Horloge GST-W300-1AER | G-Shock G-Steel Horloge GST-W300G-1A2ER