Het is bijna Kerst! Ben jij al aan het aftellen? Dit jaar staat Kerst bij ons geheel in het teken van geven. Want geven is toch minstens zo leuk als krijgen? Wat ons betreft misschien zelfs nog wel leuker! Heb jij alle kerstcadeaus al in huis, of kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Speciaal voor de mooiste tijd van het jaar hebben wij de leukste cadeaus geselecteerd. In de vorige gift guide vind je volop cadeau-inspiratie voor haar, in deze gift guide gaan we in op de mooiste cadeaus voor hem.

The Joy of Giving

Wil jij de man in je leven graag verrassen met een mooi cadeau voor Kerst? Dan zul je met een style item zeker scoren. Of je nu opzoek bent naar een cadeautje voor je vriend, man, zoon, of misschien wel voor jezelf: In deze gift guide vind je zeker iets passends. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi horloge? Of vind je dat hij wel een mooie nieuwe tas kan gebruiken? Ook als je liever een sieraad geeft, kan deze gift guide je een handje helpen.

Kerststerren

Tijdens Kerst mogen we uitpakken. Niet alleen de cadeautjes, maar ook met je outfit! Een echte kerstoutfit maak je natuurlijk helemaal af met style items. Ga je voor de complete look? Kies dan voor een mooie gift set. Hieronder hebben we vast een aantal van onze favoriete kerstcadeaus voor je op een rijtje gezet. Klik op het Brandfield icoontje voor meer informatie of om het item direct te shoppen! Wil je nog meer inspiratie? Neem dan een kijkje op onze speciale kerstpagina.

P.S. Heb jij onze adventskalender al gezien?

Items in de header: Tom Hope Southern 3 Armband T009 | Diesel Steel Ring DX1097040 | Josh Armband Heren Zwart 24001-BRA-ZW | Tayroc Iconic Black horloge TXM095 | Buddha to Buddha 633BL Katja Mix Armband