Nog even en dan is het weer zover…Valentijnsdag! De dag van de (stille) liefde. Wil jij jouw vlam laten weten dat je gek op hem bent? Dan is deze dag daar natuurlijk bijzonder geschikt voor. Verras hem met een style item én een gepersonaliseerde chocoladereep: succes gegarandeerd! Weet je niet precies wat voor style item je hem wilt geven? Lees dan snel verder, wij geven je graag wat inspiratie op het gebied van Valentijnscadeaus voor hem.

Chocolovely Valentine

We noemden het net al even, maar wij zijn ervan overtuigd dat echte liefde door de maag gaat. Daarom zorgen wij ervoor dat je bij iedere bestelling boven de 50 euro een gepersonaliseerde Tony Chocolonely Chocolovely chocoladereep ontvangt. Deze limited edition chocoladereep is voorzien van ruimte voor een persoonlijke boodschap. Zo maak je je Valentijnscadeau nóg specialer.

Valentijnscadeaus voor hem: onze favorieten

Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij een selectie gemaakt van de mooiste Valentijnscadeaus voor hem. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi horloge, een ring (symbool voor de liefde!) of misschien een stoere armband? Met onze nieuwe collectie style items weet je zeker dat je goed zit. Hieronder vind je een aantal van onze favorieten. Klik op het Brandfield icoontje voor meer informatie over het product óf om direct te shoppen. Fijne Valentijn!