Nog even en dan is het weer zover: Koningsdag! Tijd voor een feestje, en daar hoort natuurlijk een echte Koningsdag outfit bij. Of je nu gaat voor rood-wit-blauw of voor oranje, geen outfit is compleet zonder de juiste style items. Bovendien is het toevoegen van wat leuke sieraden en accessoires een goede manier om je te onderscheiden van de rest van de oranje menigte. En zeg nou zelf: een feest outfit zonder style items is als een Koning(in) zonder kroon!

HOE COMBINEER JE ORANJE?

Oranje mag dan wel dé kleur zijn tijdens Koningsdag, niet iedereen is fan. Als het op outfits aankomt, wordt het vaak gezien als een lastige kleur om te combineren, die in veel gevallen zelfs liever wordt vermeden. Zonde, want oranje kan juist heel leuk zijn, zeker in de lente en de zomer. Je hoeft je oranje kleding dus ook absoluut niet alleen voor Koningsdag uit de kast te trekken!
Heb je moeite met het combineren van oranje? Maak het jezelf makkelijker en kies voor één oranje item, die je vervolgens aankleedt met leuke sieraden en accessoires. Wist je bijvoorbeeld dat oranje zich perfect laat combineren met goud? Kies net als blogger Lisa Olsson voor mooie gouden sieraden om je oranje look mee af te stijlen en voel je een echte royal.

Koningsdag armband Mya BayKoningsdag choker SwarovskiKoningsdag ring Mya Bay


Geen oranje outfit?

Is een (compleet) oranje Koningsdag outfit toch net even een brug te ver voor jou en ga jij liever voor een iets rustigere look? Ook dan kunnen style items een uitkomst zijn. Kies bijvoorbeeld voor een paar oranje oorbellen of een horloge met een oranje detail. Zo geef je je outfit toch nog een leuke Koningsdag touch, maar wel op een subtiele manier.

Shop

Om je een handje te helpen selecteerden wij vast de leukste style items voor Koningsdag, die je hieronder direct kunt shoppen. Happy Kingsday!

Koningsdag armband NoosaKoningsdag horloge Ice WatchKoningsdag armband Josh

Koningsdag ketting Zag BijouxKoningsdag bedel PandoraKoningsdag ketting Michael Kors

Koningsdag armband Tom HopeKoningsdag oorbellen Barong BarongKoningsdag armband Pig and Hen

Bron foto’s: lisaplace.se