De mesh horlogebanden zijn momenteel super populair. Het is net even wat minimalistischer dan een horloge met schakelband en veel merken spelen in op deze trend. Begrijp me niet verkeerd, de schakelband is ook nog steeds een hit maar ik houd nou eenmaal van afwisseling. Zo draag ik vandaag mijn horloge met mesh band van Rosefield, morgen mijn Marc Jacobs met schakels en overmorgen ga ik voor mijn zwarte Cluse met zwarte mesh band.

Ook mijn vriend heb ik laatst een horloge met mesh band cadeau gegeven. Hoe kort je een horloge met mesh band in? Deze vraag kwam niet alleen van hem maar horen we ook regelmatig in onze winkel en op de klantenservice.

Mesh horlogeband inkorten

Onlangs maakten we al een uitgebreide video waarin we lieten zien hoe je een horloge met schakels kunt inkorten. Vandaag is de mesh band aan de beurt!

Abonneer je ook op ons YouTube kanaal!

Stappenplan: mesh horlogeband inkorten

1. Leg het horloge plat neer op een tafel.
2. Pak een kleine schroevendraaier met een platte kop en steek deze schroevendraaier in het gaatje in de sluiting.
3. Wanneer je deze vervolgens omhoog wipt hoor je een klikje en zie je dat de sluiting open is.
4. Leg het horloge nu op zijn rug en verschuif de sluiting naar de door jou gewenste plaats. Let hierbij op de kleine inkepingen op het horlogebandje.
5. Draai het horloge weer om en druk de sluiting met je vinger dicht.

Shopping tips: horloges met mesh band

Bij Brandfield hebben we heel veel keuze als het gaat om horloges met een mesh band! Hieronder een kleine selectie van verschillende merken.

henry london mockberg kapten and son tayroc cluse oozoo danish designmichael kors rosefield

Bekijk ons hele aanbod horloges op Brandfield.nl. Ik ben benieuwd voor welke jij gaat!

Horlogeband met schakels inkorten?

Heb je een horloge met een schakelband en moeten er schakels uit verwijderd worden? Eerder schreven we ook al een blog met een video over het inkorten van een horlogeband met schakels. Naar het artikel horlogeband met schakels inkorten.