Zet het in je agenda: zondag 14 mei is het weer Moederdag! De dag bij uitstek om je moeder eens goed te verwennen. Want ook al zegt ze dat ze “niet aan Moederdag doet” of gewoon geen cadeautjes hoeft (want ze heeft alles al), iedere moeder vindt het stiekem heus wel fijn om af en toe eens flink in de watten te worden gelegd. En zeg nou zelf: als er iemand is die dat verdient, dan is zij het toch?

De style check

We schreven er al eerder over: Voordat je een cadeau voor je moeder uitzoekt, is het natuurlijk belangrijk om goed te weten wat ze nou precies leuk vindt. Weet je niet zeker waar jouw moeder van houdt? Geen probleem, wij helpen je graag een handje. Doe de style check en kom erachter welke stijl het beste bij haar past. Heeft ze een voorkeur voor casual, klassiek, modern of is haar stijl het beste te omschrijven als uitgesproken?

Shop het ideale Moederdag cadeau

Weet jij inmiddels precies welke stijl jouw moeder heeft? Lees dan snel verder en laat je inspireren door onze Moederdag cadeautips. Klik op de icoontjes op onderstaande foto’s om meer over het desbetreffende product te weten te komen én om het direct te shoppen.

Casual

Als de stijl van jouw moeder het beste te omschrijven is als casual, dan vind je tussen onderstaande items vast iets leuks voor haar. Toch niet helemaal wat je zoekt? Bekijk de uitgebreide selectie casual Moederdag cadeaus in onze webshop.

Modern

Heb jij een echte moderne moeder? Dan zijn onderstaande style items zeker geschikt voor haar stijl. Meer zien? Ga naar de speciale moderne Moederdag cadeaus shop.

Klassiek

Houdt jouw moeder van klassieke sieraden en accessoires? Neem een kijkje tussen onze klassieke Moederdag cadeaus of shop direct uit onderstaande foto’s.

Uitgesproken

Kan jouw moeder geen genoeg krijgen van opvallende style items, het liefst met wat glans? Dan zit je sowieso goed met onderstaande items. Zoek je iets met wat meer kleur? Kijk dan bij alle Uitgesproken Moederdag cadeaus.