Moederdag staat voor de deur en natuurlijk wil jij jouw moeder dit jaar verrassen met een mooi cadeau. Maar weet jij wel precies wat ze leuk vindt? Hoe goed ken jij de stijl van jouw moeder eigenlijk? Doe de exclusieve Moederdag Style Check en win een reis voor twee naar Rome!

Iedere moeder is uniek

Iedere moeder is uniek en heeft een persoonlijke smaak. Daarom wil je natuurlijk wel iets geven dat echt bij haar past. Door middel van deze speciale Moederdag style check kom je erachter hoe goed jij jouw moeder kent op het gebied van stijl. Aan de hand van een aantal korte vragen laten wij zien welke stijl volgens ons het meeste overeen komt met die van jouw moeder. Om je verder te inspireren geven wij daarnaast cadeautips die daarbij het beste aansluiten. Zo weet je zeker dat je goed zit en kun jij jouw moeder dit jaar blij maken met het perfecte Moederdag cadeau. Wedden dat ze aangenaam verrast zal zijn als blijkt hoe goed jij haar stijl kent?

Verschillende stijlen

Natuurlijk is elke stijl weer anders, daarom hebben we ervoor gekozen om vier verschillende stijlen uit te lichten. Onze stijladviseurs hebben speciaal voor elke stijl de mooiste Moederdag cadeaus geselecteerd, die je na het voltooien van de check kunt bekijken en natuurlijk direct kunt shoppen. Hieronder vind je vast een voorproefje van de verschillende stijlen. Welke denk jij dat het beste bij jouw moeder zal passen? Doe snel de check en kom erachter of je gelijk hebt! Wil je zeker weten of je de stijl van je moeder goed hebt ingeschat? Laat je moeder ook de Moederdag style check invullen en maak kans op die citytrip voor twee naar Rome. Klik op de foto’s voor meer stijl inspiratie!

Casual

Stoere materialen, vrolijke kleuren en frisse combinaties. Daar kiest jouw moeder het liefst voor. Ze draagt graag sneakers of stoere laarsjes en hoewel haar outfit altijd boven alles functioneel moet zijn, houdt ze er wel van om deze af te stylen met de juiste sieraden en accessoires.

Moederdag casual

Modern

Stijlvol, vrouwelijk en ingetogen: zo is de stijl van jouw moeder het beste te omschrijven. Ze kiest voor style items die niet te overdreven aanwezig zijn, maar tegelijkertijd haar outfit helemaal afmaken.

Moederdag modern

Klassiek

Jouw moeder kiest het liefst voor tijdloze sieraden en accessoires, die ze zowel op kantoor als tijdens een uitje kan dragen. Kwaliteit gaat voor kwantiteit. Ze investeert dan ook graag in mooie materialen en tijdloze style items en gaat niet zozeer voor de laatste trends.

Moederdag klassiek

Uitgesproken

Als het aan jouw moeder ligt, is elke dag een feestje en dit moet dan ook zeker terug komen in haar outfits. Ze houdt van kleur, prints en hier en daar wat glans en is niet bang om te mixen en te matchen. Ze maakt graag een statement en kiest voor opvallende style items.

Moederdag uitgesproken