Bij Brandfield vinden we het belangrijk om onze volgers en klanten op de hoogte te houden van sieraden- en horlogetrends en deze trends te vertalen naar collecties in onze shop. Immers, een mooie outfit maak je af met een trendy sieraad! Collega Marlou schreef deze week al over de sieraden trends van deze zomer. Vandaag licht ik één van deze trends verder uit:

Trend: nautische sieraden en horloges en anker armbanden!

De trend bestaat uit sieraden en horloges met nautische invloeden. Denk je aan nautisch, dan denk je voornamelijk aan de kleur navy blauw. Deze kleur kenmerkt dan ook de trend, in combinatie met wit en rood als accentkleuren.

Ook wordt er gebruikgemaakt van maritieme elementen. Ankers, knopen, harpsluitingen en scheepstouw zijn hiervan voorbeelden. Anker armbanden zijn op dit moment enorm populair!

Waarom verdient deze trend het om uitgelicht te worden? Nautische sieraden zijn geschikt voor dames en heren. En… Wij Nederlanders hebben iets met water en varen. Wat te denken van onze rijke geschiedenis op het gebied van scheepvaart!

Maak hieronder kennis met de merken die de nautische sieraden trend vertegenwoordigen: Pig & Hen, Paul Hewitt en Tom Hope.

Pig & Hen nautische armbanden

Pig & Hen is onze trots binnen de nautische trend. Een Nederlands merk met een mooi verhaal. Bekijk onderstaande beelden van de prachtige nautische armbanden:

Pig and Hen nautic armband rood wit

Pig and Hen schipper nautic armband

Pig and Hen nautische armband

Bekijk de complete Pig & Hen collectie:

 

Paul Hewitt anker armbanden en nautische horloges

Het Duitse merk Paul Hewitt is een trendzetter en gaat al enkele jaren mee. In Duitsland reeds groot, maar Nederland heeft het merk in 2016 ook ontdekt. In de collectie van Paul Hewitt tref je anker armbanden en nautische horloges aan voor prachtige combinaties:

Bekijk de complete Paul Hewitt collectie:

 

Tom Hope anker armbanden

Onze laatste aanwinst is Tom Hope, een Zweeds merk met anker armbandjes die allemaal met de hand worden gemaakt. De armbanden zijn iets subtieler dan die van Pig and Hen en Paul Hewitt:

Tom Hope productieproces

In onderstaande video is het bijzondere productieproces van de Tom Hope armbanden te zien:

Bekijk de complete Tom Hope collectie:

 

Overige merken met anker armbanden

Sinds we deze uitgebreide blog schreven over de nautische trend met anker armbanden zijn er nog meer nautische merken opgenomen in de collectie van Brandfield. Bekijk bijvoorbeeld ook de armbanden van Hooked:

 

Wat vind jij van de nautische trend?

Ik ben benieuwd wat jij van deze trend vind. Ben jij net zo enthousiast over anker armbanden als wij bij Brandfield zijn? Laat het weten door hieronder een reactie te plaatsen. Vergeet niet even te noemen welk merk je favoriete is!

Wil je direct een anker armbandje of nautisch horloge shoppen? Bekijk de collecties in onze online shop: