Mannen opgelet: De Hugo Boss Signature Swiss Made horloges zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Brandfield! Deze bijzondere horlogelijn is een verrijking van de Boss black collectie en kenmerkt zich onder andere door het uurwerk van originele Zwitserse makelij.

Swiss Made

De Signature horloges onderscheiden zich van de andere Boss Black horloges op het gebied van productieafkomst en uurwerktechnologie. De Hugo Boss Signature serie is gefabriceerd en geassembleerd in Zwitersland en is daarom voorzien van het Swiss Made label. Dit is een speciaal keurmerk dat staat voor authentieke Zwitserse kwaliteit. Alleen horloges die voldoen aan alle normen zoals vastgesteld in een speciale wet mogen dit label dragen. Wereldwijd staat Swiss Made bekend als dé garantie voor een kwaliteitshorloge.

Hugo Boss Signature

Klassiek meets modern

Het uiterlijk van deze horloges kenmerkt zich door de unieke mix van klassiek en modern. De wijzers en de kleur van de wijzerplaat zijn klassiek, evenals de productiewijze in Zwitserland. Daarentegen is de kast van vooral de chronograaf modellen juist modern. Deze horloges bevatten naast een datumwijzer ook een dagwijzer. Verder hebben ze, zoals de naam al doet vermoeden, ook een stopwachtfunctie.
Alle modellen binnen de Signature serie zijn zo “slim” mogelijk gefabriceerd, wat betekent dat de kasten van de horloges relatief plat zijn. Daarnaast hebben zowel de hoogwaardige Italiaans leren banden als de stalen banden een speciale vlindersluiting. Ook deze hebben weer een slim uiterlijk.

Enthousiast? Bekijk dan zeker ook onderstaande video en vergeet je niet te abonneren op ons Youtube kanaal!

Shop de collectie bij Brandfield

Hieronder vind je vast een voorproefje van de collectie. Klik op de icoontjes om meer over het desbetreffende product te weten te komen én om deze direct te shoppen. Klik op de button onderaan dit artikel om de volledige Boss Black collectie te bekijken.