Leuk nieuws uit Denemarken! Onlangs hebben wij de collectie uitgebreid met tassen en portemonnees van het Deense merk Markberg. Een merk waarbij het, naast kwaliteit, allemaal draait om liefde. En dat is precies wat dit merk zo bijzonder maakt.

A Danish Love story

Markberg is veel meer dan alleen een merk. Het is een heuse love story, waarbij het gaat om de liefde voor het creëren, voor het maken van een verschil én de liefde voor elkaar. De naam van het merk is een samenvoeging van de namen van de eigenaren, Mette Astrup (MA) en Rune Klemmensen (RK), die niet alleen op professioneel gebied maar ook privé een stel zijn.
Niet zo gek dus dat Markberg items maakt waar je aan gehecht raakt, en misschien zelfs wel een beetje verliefd op wordt. Op deze tassen en portemonnees kun je rekenen, jaar in jaar uit. Alle designs hebben een eigentijdse look en feel, waarbij kwaliteit centraal staat en functionaliteit nooit uit het oog verloren wordt.

High quality leather is like fine wine. It only gets better in time.

De collectie

De collectie van Markberg bestaat uit items die gekenmerkt worden door de mix van Deens design met unieke details. De stijl is typisch Scandinavisch: clean en minimalistisch. Er wordt gebruik gemaakt van de mooiste leersoorten en alle details zijn handgemaakt. Bovendien worden alle items voorzien van een speciale behandeling die zorgt voor een zachte afwerking en een subtiele vintage look.

Meer zien? Bekijk onderstaande video en vergeet je niet te abonneren op ons Youtube kanaal voor meer inspiratie!

Shop Markberg bij Brandfield

Enthousiast geworden? Hieronder vind je alvast een greep uit de collectie die je direct kunt shoppen. Wil je de gehele collectie zien, ga dan naar de Brandfield shop.

Markberg Anine bagMarkberg Ulrika bagMarkberg Fenya bagMarkberg Jade bagMarkberg Safira bagMarkberg Svala bagMarkberg Pippa bagMarkberg Zia vintageMarkberg Zia portemonnee

Bron foto’s: christinadueholm.dk / stonebeige.blogspot.com