Kylie Jenner en het Australische merk Quay hebben de handen ineengeslagen voor een exclusieve collab: #QUAYXKYLIE zonnebrillen. Het resultaat? Opvallende modellen die vragen om een flinke dosis lef, want de collectie is alles behalve doorsnee. Hoe kan het ook anders met zonnebrillen die namen dragen als Iconic, Star Struck, Hidden Hills en Purple Honey?

Over Quay

Quay is een jong en uitgesproken merk uit Melbourne, Australië. De collectie van Quay kenmerkt zich door het gebruik van opvallende kleuren, vlakke (spiegelende) glazen en vernieuwende designs. Het merk laat zich graag beïnvloeden door festivals, artiesten en festivalbezoekers. De zonnebrillen van dit Australische label zijn naar eigen zeggen notoriously cool en echte eye-catchers.

Quay Kylie Outfit
Quay #QUAYXKYLIE Purple Honey Gold Green Zonnebril | Tommy Hilfiger Effortless Novelty Navy Turtle Dove Stripe Crossbody | Kapten and Son Joy Peach Velvet Leather Horloge | MYA BAY Stones Armband

#QUAYXKYLIE zonnebrillen

Kylie Jenner is hot, en dat is ook bij Quay niet onopgemerkt gebleven. Kylie staat bekend als iemand met een uitgesproken stijl die niet bang is om te experimenteren. Fel gekleurd haar, opvallende make-up en alles behalve standaard outfits: Kylie draait er haar hand niet voor om. Een goede match met Quay, dat “stand out from the crowd” als motto heeft.

Stand out from the crowd

Shop de collectie

De #QUAYXKYLIE collectie bestaat uit vier verschillende modellen: Iconic, Star Struck, Hidden Hills en Purple Honey. De Iconic brillen hebben een sportief tintje en zijn geïnspireerd op de klassieke aviators, maar dan in een modern (en oversized) jasje. Star Struck is een cat-eye model, met een knipoog naar retro-Hollywood. De Hidden Hills zijn de zogenaamde shield frames: ideaal om op te zetten als je even geen zin hebt om make-up op te doen maar er toch glamorous uit wilt zien. De Purple Honey is voor de echte Kylies onder ons die niet bang zijn om een statement te maken.

Hieronder zie je een aantal van onze favorieten. Klik op de icoontjes om te shoppen! Welk model is jouw favoriet? P.S.: Nog t/m zondag 20 Augustus ontvang je 10% korting op alle zonnebrillen met de code SUN10!