Houd je van minimalistische style items met een eigentijdse, vrouwelijke look & feel? Dan wordt het hoog tijd dat je kennismaakt met PD Paola sieraden. Een sieradenmerk vol met subtiele kettinkjes, armbanden, oorbellen en ringen, die op het eerste gezicht Scandinavisch aandoen, maar stiekem uit een heel andere regio komen.

Laat zien wie je bent

In plaats van het koude Scandinavië vinden de sieraden van PD Paola hun roots in een studio in het zonnige Barcelona, waar een jong team met grote passie werkt aan de mooiste creaties. De sieraden die hier worden gecreëerd zijn allemaal gebaseerd op inspirerende fashion stories die draaien om de moderne, modebewuste vrouw. Geen schreeuwerige designs, maar elegante en sierlijke ontwerpen met hier en daar een statement piece. Deze sieraden zijn eigenlijk veel meer dan ‘gewoon’ style items; Ze spicen niet alleen je outfit op, maar zijn een manier om je eigen stijl te onderstrepen en uit te drukken wie je bent.

De collectie

De collectie bestaat uit kettingen, armbanden, oorbellen en ringen, die stuk voor stuk worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen. Zo ontstaan telkens unieke en persoonlijke sieraden, variërend van basic tot wat meer uitgesproken. Of je nou gaat voor een casual look of een fancy diner op de planning hebt staan, de sieraden van PD Paola kun je overal bij dragen. Goud? Check. Zilver? Check. Marmer? Check. Dit merk heeft alle ingrediënten in huis voor de echte minimal-lover.

Heb je een mooie ring op het oog? Check dan eerst even je ringmaat!

Shop de items in de foto’s direct door op de icoontjes te klikken, of bekijk de hele collectie in onze shop.