Je wordt wakker, de vogeltjes fluiten en het zonnetje komt door… Tijd voor een gezellige picknick! Wat is er fijner dan op zaterdagmiddag gezellig met vriendlief of met vriendinnen lekker te genieten in het park? Niet vergeten: een groot kleed, wat fruit en drinken, een goed tijdschrift en natuurlijk je accessoires!

Voor deze Shop The Look ging ik een middagje naar het park samen met onze fotograaf Pieter-Jan en hij legde mijn arm candy vast op de gevoelige plaat.

Je ziet mij zelden met alleen een horloge om mijn pols want ik ben gek op mixen & matchen. Meestal draag ik een goudkleurig horloge als basis en die combineer ik dan met verschillende kleine armbandjes.

In de zomer draag ik altijd net wat meer kleur, niet alleen in mijn sieraden maar ook mijn nagels krijgen elke week een ander kleurtje.

En last but not least mag een mooie zonnebril natuurlijk niet ontbreken. Jarenlang droeg ik alleen maar een pilotenmodel maar inmiddels ben ik erachter dat ronde zonnebrillen, zoals een Ray-Ban Clubmaster, mij ook goed staan. Komt dat even goed uit, laat dit nou net dé trend van deze zomer zijn 😉

Ik kan alleen nog niet goed kiezen welke kleur… Wat is jouw favoriet?

Wat vind je van deze Kerbholz zonnebril?

Bekijk ook de overige ‘Shop The Looks’

Raak je niet uitgekeken op mooie voorbeeldfoto’s met horloges, sieraden en zonnebrillen? Bekijk hier alle Shop The Look blogs op de Brandfield Blog.

Tip: download onze iOS App voor iPhone en iPad en ontdek nog meer leuke lookbooks.