Ook dit jaar zien we weer veel pastelkleuren in het modebeeld. Niet alleen in kleding maar deze tinten mogen ook terugkomen in je sieraden en accessoires, perfect voor een mooie lente look en daar gaan we voor in deze Shop The Look!

Pasteltinten combineer je goed met wit en aardetinten voor een romantische effect. Liever iets stoerder? Ga voor een mooie boyfriend jeans in combinatie met witte sneakers, een zwart colbert en style je ook af met een pastelkleurig horloge voor de vrouwelijke touch.

Voor mijn home office heb ik verse bloemen in huis gehaald en om het werken nog wat aangenamer te maken verwen ik mezelf met heerlijke donuts. Mijn dag kan niet meer stuk!

Choose a job you love and you will never have to work a day in your life.

Ik was direct verliefd op de mooie Olivia Burton horloges in verschillende pasteltinten gecombineerd met een rosé gouden wijzerplaat. Ik combineer dit horloge met twee subtiele zilverkleurige ringen van Pandora en Ti Sento. Het is toch een feestje om met deze mooie sieraden om de hele dag bezig te mogen zijn met.. sieraden!

Vandaag ga ik aan de slag met de voorbereidingen van onze Vaderdag campagne en ga ik onder andere de producten voor de fotoshoot selecteren. Genoeg gekletst, ik ga weer aan het werk.

Kun jij nog even wegzwijmelen bij de foto’s met mijn pastel favorites. Fijne dag!

Bekijk meer ‘Shop The Look’ blogs

Raak je niet uitgekeken op mooie voorbeeldfoto’s met horloges, sieraden en zonnebrillen? Bekijk hier alle Shop The Look blogs op de Brandfield Blog.

Tip: download onze iOS App voor iPhone en iPad en ontdek nog meer leuke lookbooks.