Geef jij de voorkeur aan een zonnebril die anders is dan alle andere modellen, eentje waarmee je echt opvalt én die je een instant festival gevoel geeft? Dan zijn de Quay Australia zonnebrillen echt iets voor jou!

Made in Melbourne

Quay is een Australisch merk dat naar eigen zeggen is ‘verwekt’ op een festival, omgeven en regelrecht geïnspireerd door artiesten en festivalgangers. De zonnebrillen van Quay zijn notoriously cool en geliefd bij bekende influencers en celebs. Iedere bril is voorzien van een uniek en kleurrijk design, van stoere oversized aviators tot vrouwelijke cat-eyes. Met een Quay zonnebril geef je elke outfit een zomerse boost.

De collectie

Hoewel de brillen van Quay verschillen qua uiterlijk, hebben ze allemaal één ding gemeen: Ze zijn bedoeld voor degene die niet bang is om een statement te maken. In de huidige collectie is veel gebruik gemaakt van verschillende kleuren, spiegelglas en opvallende monturen. Alle brillen hebben een oversized formaat, stuk voor stuk echte eye-catchers. Bekijk onderstaande video voor meer inspiratie en vergeet je niet te abonneren op ons Youtube kanaal.

Hieronder hebben we vast een aantal favorieten voor je geselecteerd. Benieuwd naar meer? Bekijk de hele collectie in onze online shop.