Dat we van mooie merken blij worden bij Brandfield, is je vast niet ontgaan. Een goed voorbeeld hiervan is het horlogemerk Rosefield. Menig collega loopt met een Rosefield horloge om haar pols en ook worden we regelmatig verleid om dit prachtige klokje te gebruiken bij onze Instagram fotografie.

Minimalistisch horloge

Maar wat maakt het Rosefield horloge nou zou stijlvol? Het is duidelijk dat dit merk inspeelt op de trend van minimalistische horloges. Geen poespas, maar strakke designs met verschillende bandjes.

De horloges van Rosefield zijn geïnspireerd op Amsterdam en New York. Net zo stijlvol, net zo veelzijdig. Het zijn fashion forward horloges waarin klassiek en modern samenkomen. Waarin vorm en functie samenkomen. Waarin Amsterdam en New York samenkomen.

Het merk combineert ingetogen en minimalistisch Dutch design met de fashionable aesthetics die zo typerend zijn voor New York. Het resultaat is een bijzondere en veelzijdige collectie horloges met een eigentijdse look & feel.

rosefield horloge rosefield horloge

De collecties van Rosefield

Tot voor kort had Rosefield drie collecties, onlangs is The Tribeca hieraan toegevoegd.

De THE TRIBECA combineert de favorieten van onze bestaande drie collecties in een serie van kleinere horloges voor een smallere pols. Met een 33mm horlogekast & een minimalistisch design is TRIBECA het ultieme fashion item voor iedereen die het liefst een kleiner horloge draagt.

rosefield horloge rosefield horloge rosefield horloge

De MERCER collectie is een ode aan Mercer Street, een toonaangevende winkelstraat in Soho en het thuis van de hippe voorhoede. De belangrijkste stijlkenmerken van deze collectie zijn de elegante en moderne bandjes van mesh roestvrijstaal.

rosefield horloge rosefield horloge rosefield horloge

De BOWERY collectie is geïnspireerd op een iconische buurt in New York en heeft een uitstraling die het midden houdt tussen boho-chic en klassiek. De belangrijkste stijlkenmerken zijn de dunne horlogekast en de stiksels op de bandjes.

rosefield horloge bowery rosefield horloge bowery rosefield horloge bowery

De GRAMERCY collectie is vernoemd naar een toplocatie in Manhattan, pleisterplaats voor modeontwerpers uit de hele wereld. De belangrijkste stijlkenmerken van deze collectie zijn de minimalistische leren bandjes zonder stiksels die voor een fashionable uitstraling zorgen.

rosefield horloge gramercy rosefield horloge gramercy rosefield horloge gramercy

How to wear: Rosefield horloge

Niet alleen bij ons zijn de minimalistische Rosefield horloges gewild. Dit horloge is één van onze bestsellers en ook menig blogger wordt met dit prachtige klokje om haar pols gespot. Op Instagram vonden we inspirerende foto’s van deze eyecatcher. Alleen doet hij het goed, maar in combinatie met andere subtiele armbanden steel je helemaal de show. Of juist in combinatie met één andere opvallende armband.

Laat je inspireren door happy customers & online influencers:

rosefield horloge

Combineer met subtiele armbanden

fossil armbandswarovski armbandveren armbandarmband hartjepandora michael kors armband

Combineer met één statement armband

paul hewitt armbandarmbandarmbandfossilpaul hewitt the rubz

Combineer met diverse bangles

mya baymya baynikkie armbandmya bayhappiness braceltzwarte bangle