Sarah Rebecca ken je wellicht van haar blog en eigen Youtube kanaal. Ze heeft een grote passie voor mode en haar outfit is niet compleet zonder mooie sieraden. Deze maand straalt ze in onze Kerstcampagne en verraste ze haar moeder met een Brandfield giftbox.

Time to shine! Sarah verrast haar moeder

 

Wat draag je het liefst met kerst?

Een jurkje of chique top met skinny jeans met wat feestelijke details zoals kant, pailletten of glitters. De look maak ik dan specialer door voor wat meer sieraden te kiezen die mooi matchen bij de outfit.

Sowieso mag bij mij een horloge en ring niet ontbreken maar met kerst pak ik vaak wat meer uit en draag ik ook vaak meerdere subtiele armbanden bij elkaar.”

Mijn #timetoshine moment

Met Kerst vind ik het leuk om eropuit te gaan, naar een voorstelling of musical zodat ik me daar lekker voor kan opdoffen.

Kerst of Oud & Nieuw?

Kerst vind ik toch wat knusser vanwege de kerstmuziek en aankleding.

sarah rebecca

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2017?

Ik wil graag mijn gezondere levensstijl, waar ik net mee begonnen ben, volgend jaar doorzetten.

Hoe vier jij dit jaar Kerst?

We gaan naar de Lion King en natuurlijk genieten van een uitgebreid kerstdiner. Ik draag dan een jurkje of chique top met skinny jeans met feestelijke details zoals kant, pailletten of glitters. De look maak ik specialer door voor mooie sieraden te kiezen.

De wishlist van Sarah Rebecca

We vroegen Sarah Rebecca naar haar wishlist voor Kerst. Op één staan subtiele oorbellen van Buddha to Buddha. En ook de Lilian Black portemonnee van Pauls Boutique, deze sluit perfect aan bij haar stijl.  En als ze dan nog meer mag vragen gaat ze voor een mooi zilver horloge met bijpassende armbanden van Josh en Buddha to Buddha. Kan ze lekker afwisselen bij verschillende outfits!

De Nathalie oorbellen van Buddha to Buddha zijn mooi te combineren bij zowel casual als feestelijke outfits.”

sarah rebecca

buddha to buddha oorbellen fossil ring pauls boutique tas buddha to buddha armband esprit horloge