Denim is een stof waarmee je alle kanten op kunt. We hebben allemaal wel een lievelingsjeans en ook het spijkerjasje is voor veel mensen een echte wardrobe staple. Dat deze twee ook prima met elkaar gecombineerd kunnen worden, bewijst blogger Lian Galliard met deze toffe double denim outfit.

Double Denim / Canadian Tuxedo

De dubbele denim look, oftwel de Canadian Tuxedo, is er eentje die veel vrouwen lastig vinden. Doordat denim een vrij stugge stof is, kan het al snel een wat te grove uitstraling krijgen. Om dat te voorkomen is het allereerst handig om goed naar de fit te kijken. Draag bijvoorbeeld geen oversized jeans met een oversized jasje, maar ga voor balans. Is de bovenkant wat meer baggy? Dan kun je het best kiezen voor een skinny jeans, zoals Lian ook heeft gedaan. Vind je een all-denim look in één kleur toch te heftig? Kies er dan voor om bijvoorbeeld een zwartje jeans te mixen met een blauw spijkerjasje.

Double Denim

Maak je look af met style items

Een all denim outfit is super geschikt om af te stylen met wat mooie style items. Op die manier geef je het direct een vrouwelijke touch, wat zorgt voor wat meer balans. Lian heeft gekozen voor mooie gouden en subtiele sieraden. Ze draagt een elegant horloge, wat een mooi contrast vormt met de stoere spijkerstof. Verder heeft ze haar look afgemaakt met een goede crossbody tas, waarin de gouden details weer terug komen.

Denim Shop

Geïnspireerd door deze mooie look van Lian? Bekijk dan zeker ook even onderstaande video en vergeet je niet te abonneren op ons Youtube kanaal.

Lian draagt: Calvin Klein Le Small Crossbody | Riverstones The Jordaan Gold Armband | Ray-Ban Gold Zonnebril | Skagen Denmark Slimline Steel horloge | Pernille Corydon Blue Lagoon Ring | Pernille Corydon Tango Ketting |