Het zonnetje laat zich steeds vaker zien en we krijgen spontaan zin om een bootje te huren en een heerlijk middagje te gaan varen. En dit gevoel wordt nog meer versterkt door dé trend op het gebied van sieraden:

Sieradentrend van dit moment: armbanden met ankers en maritieme invloeden.

Steeds meer merken spelen hierop in en daar word ik persoonlijk heel blij van. Neem bijvoorbeeld de stoere armbanden van Pig & Hen; handgemaakt van authentiek scheepstouw.

Of de mooie Daniel Wellington horloges met blauw wit gestreepte bandjes die je ook nog eens heel makkelijk kunt wisselen. Ze zijn er namelijk in heel veel verschillende kleuren en materialen. Overdag naar je werk kies je bijvoorbeeld voor een classy leren band en in het weekend op een festival of tijdens een boottochtje wissel je deze voor een nylon horlogeband.

Voor dit thema hebben we weer een Shop The Look gemaakt met inspirerende foto’s. Wedden dat ook jij zin krijgt in een middagje zeilen of lekker languit liggen zonnen op het dek?

Klik op de iconen bij de producten in de foto’s van dit blogartikel om de items direct online te bekijken in onze webshop of via onze iOS app.

Meer inspirerende ‘Shop The Looks’ bekijken?

Raak je niet uitgekeken op mooie voorbeeldfoto’s met sieraden en zonnebrillen? Bekijk hier alle Shop The Look blogs op de Brandfield Blog.

Tip: download onze iOS App voor iPhone en iPad en ontdek nog meer leuke lookbooks.