Nu de zomer ten einde komt en we weer richting de herfst gaan, is het tijd om afscheid te nemen van onze zomergarderobes…of toch niet? Een nieuw seizoen is een goede reden om te shoppen, zeker wanneer het weer straks verandert en je de meeste zomerse items niet meer kunt dragen. Dat je echt niet alles hoeft op te bergen, bewijst Lian met deze slimme outfit.

Zo draag je je zomerkleding langer door

Nu we tussen de zomer en de herfst inzitten, is het vaak lastig om te bepalen wat je aantrekt. Aan echte herfstkleding ben je misschien nog niet toe, terwijl je zomerkleding misschien al wat te koud is. Toch is er een manier om je zomeritems wat langer door te dragen: layering. Door het dragen van verschillende laagjes creëer je niet alleen een compleet nieuwe look, het is dé ideale manier om je zomerkleding een tweede leven in te blazen. Dat kan al zo simpel zijn als het dragen van een lekker warm vest over een zomers jurkje. Je kunt het ook wat chiquer aanpakken, zoals Lian heeft gedaan.

Layering Lace

Layering 101: Speel met contrast

Layering betekent in dit geval niet dat je alles zomaar over elkaar heen kunt gooien. Om een mooie look te creëren, is van belang dat je let op een aantal dingen. Dit hangt natuurlijk heel erg af van je smaak, maar over het algemeen is het zo dat het combineren van verschillende materialen en texturen zorgt voor een fijne balans. Zo heeft Lian gekozen voor het mixen van leer met kant, wat een mooi effect geeft. Een grof gebreid vest over een jurkje werkt vaak ook goed. Durf te spelen met contrasten!

Layering Leather

De finishing touch

Een outfit is natuurlijk niet compleet zonder de juiste accessoires. Ook door middel van het toevoegen van mooie style items kun je je vertrouwde zomer outfit in een handomdraai omtoveren in een hele nieuwe look. Kies bijvoorbeeld voor een mooie tas in een bruin- of roodtint, dit zorgt direct voor een subtiele herfst touch. Lian heeft haar outfit helemaal afgemaakt met mooie zilveren sieraden, die natuurlijk het hele jaar door goed gedragen kunnen worden. Benieuwd naar meer? Bekijk dan onderstaande video en vergeet je niet te abonneren op ons Youtube kanaal.

Lian draagt: Rosefield The Mercer White Silver horloge | MYA BAY Bay Line Armband | Originals Only Feather Zilver Armband | Buddha to Buddha Esther Small Ring