Het seizoen waarbij onze armen weer gezien mogen worden is aangebroken en mooie accessoires om je pols mogen dan ook zeker niet ontbreken. Wat draag jij deze zomer? Wij laten je in deze Shop The Look onze Men’s Favorites zien.

‘Hello’ blote armen!

Vaderdag tips

Deze Shop The Look is geïnspireerd op 4 typen mannen:

  • De zakenman: ziet er altijd goed verzorgt uit. Zijn garderobe bestaat voornamelijk uit blouses en nette colberts. Deze man houdt van een mooi horloge en een goede zonnebril.
  • De casual man: gaat graag casual gekleed en maakt zijn outfit af met hippe accessoires volgens de laatste trends.
  • De sportieve man: zit niet graag stil en is graag aan het sporten. Zijn accessoires hebben een sporty touch en hij houdt wel van wat kleur.
  • De stoere man: een echte man die zijn handen graag uit de mouwen steekt en graag buiten is. Zie je vooral met armbanden en horloges met natuurlijke producten zoals leer.

En, in welk van bovenstaande profielen zie jij je vader?

Op basis van deze typen mannen hebben wij een aantal looks samengesteld. Kijk hieronder mee en vind gemakkelijk het cadeau dat het beste past bij jouw vader.

Klik op de iconen bij de producten in de foto’s van dit blogartikel om de items direct online te bekijken in onze webshop of via onze iOS app / Android app.

Zakenman look

Bij een zakelijke look mag een mooi klassiek horloge zeker niet ontbreken. Wij hebben gekozen voor een mooi exemplaar van Fossil, die je perfect naar kantoor kan dragen.

Casual man look

De trend van dit moment zijn nautische armbanden met ankers en gevlochten scheepstouw van merken zoals Tom Hope, Paul Hewitt en Pig and Hen. Deze armbanden passen perfect bij je casual outfit.

Sportieve man look

Ben je meer een sportief type, dan passen materialen als leer en stof goed bij je. Armbanden moeten vooral makkelijk zitten en dat doen de armbanden van Fossil en Buddha to Buddha.

Stoere man look

Voor een stoere look zijn merken zoals Diesel, Josh en Pig and Hen zeer geschikt.

Meer inspirerende ‘Shop The Looks’ bekijken?

Raak je niet uitgekeken op mooie voorbeeldfoto’s met horloges en sieraden? Bekijk hier alle Shop The Look blogs op de Brandfield Blog.

Tip: download onze iOS App voor iPhone en iPad en ontdek nog meer leuke lookbooks.