In eerdere Shop The Look posts zag je de outfits van Lian voorbij komen. Vandaag is de beurt aan haar vriend Rick, die minstens net zoveel gevoel voor stijl heeft.
Basic outfits saai? Zeker niet! Kies net als Rick voor een paar mooie style items om je minimal streetstyle look helemaal af te maken.

Traveling the world in style

Rick en Lian hebben een tijdje geleden besloten om het roer helemaal om te gooien en meer van de wereld te zien. Ze hebben daarom hun baan in Nederland opgezegd, en zijn samen begonnen aan een superspannend avontuur: een wereldreis. Momenteel woont het stylish duo in Australië, waar de straten van steden als Sydney en Melbourne regelmatig dienen als backdrop voor inspirerende streetstyle foto’s.

Minimal Streetstyle Men

Minimal Streetstyle

Lian timmerde al een tijdje aan de weg als influencer, maar ook Rick lijk de smaak te pakken te hebben. Voor Brandfield creëerde hij deze minimal look. Een simpele outfit zonder te veel poespas, maar mét de juiste style items. Rick heeft gekozen voor een zilveren horloge van het merk Leff Amsterdam, dat door de rustige outfit goed opvalt. Leuk detail: het horloge is unisex, dus ideaal om te delen met je lief! Verder draagt hij een leren armband, wat zorgt voor een mooie mix in materialen. Een leuke manier om een basic outfit wat meer pit te geven!

Spreekt deze look je aan? Shop de style items door op de icoontjes in de foto’s te klikken.