Bij m’n dagelijks werk als fotograaf let ik altijd heel bewust op details. Zo ook als ik ’s ochtends even voor de spiegel sta. Ik zou liegen als ik zeg dat ik niet elke ochtend even een moment stil sta bij wat ik om mijn pols ga dragen. Bij een sportieve outfit is dat niet anders.

In deze Shop The Look laat ik graag de sportieve items uit mijn garderobe zien en accessoires die je daarbij zou kunnen dragen.

Mijn garderobe voor sportieve dagen stelt in feite niet zo heel veel voor en bestaat uit:

Een goede basis met veel grijze tinten en blauwtinten, gecombineerd met wit of zwart.

Lekker praktisch, want alles is op deze manier gemakkelijk met elkaar te combineren. Ook accessoires passen bijna altijd bij deze kleuren.

Daar voeg ik dan meestal een opvallende kleur of een andere stijl aan toe in de vorm van een horloge, polsband of zonnebril, die net even wat afwijkt van de rest of matcht met een leuk detail. Dit maakt het geheel dan net even wat meer eigen.

Een leuk detail in deze Shop The Look is bijvoorbeeld het Swatch Core Dark Rebel horloge. Let hierbij op de subtiele oranje accenten op de wijzerplaat en de bijpassende sneakers.

Meestal probeer ik tijdens het sporten zo min mogelijk mee te nemen. Bij het hardlopen moet een horloge of armband in ieder geval comfortabel om de pols zitten. Onderstaand horloge van Casio is mooi licht van gewicht en de kunststof band is prima bestand tegen transpiratie. De armband is er één uit de nieuwste collectie van Tommy Hilfiger. Deze kun je prima dragen bij een sportieve look, maar gaat ook goed samen met een nette kledingstijl.

De armbanden van Pig & Hen met hun kenmerkende sluiting zijn vooral stoer en doen mij meteen denken aan mijn laatste sportieve vakantie in de Ardennen die in het teken stond van abseilen en klimmen. Verkrijgbaar in diverse soorten en kleuren bij Brandfield.

Meer inspirerende ‘Shop The Looks’ bekijken?

Raak je niet uitgekeken op mooie voorbeeldfoto’s, bekijk dan alle Shop The Look blogs op de Brandfield Blog. Bekijk ook de Sporty Vibes Shop The Look voor dames.

Tip: download onze iOS App voor iPhone en iPad en ontdek nog meer leuke lookbooks.