Zilveren sieraden zijn bij uitstek geschikt om je outfit een extra boost geven, zonder dat het geheel te druk wordt. Blogger Lian Galliard is fan en laat in deze Shop The Look zien hoe ze haar zilveren style items het liefst combineert.

Rustige basis

Lian heeft gekozen voor een wit t-shirt gecombineerd met een mooie, donkerrode rok. Doordat de basis van de outfit op deze manier vrij rustig is, is de donkerrode kanten rok een echte eye-catcher. Zilveren sieraden zijn ideaal om aan deze look toe te voegen, omdat ze niet te overdreven aanwezig zijn maar tegelijkertijd de outfit -letterlijk- wat glans geven. Shine!

Sun(nies), please

Over shine gesproken: je ogen beschermen doe je natuurlijk in stijl en een goede zonnebril is hét style item om je zomerse outfit mee af te maken. Wat ons betreft absoluut onmisbaar, zelfs als het weer in eerste instantie tegen lijkt te vallen. Je weet immers maar nooit wanneer die zonnestralen doorbreken! Lian heeft gekozen voor een model met marble effect (en zilveren details!), dit zorgt voor een subtiele finishing touch. Heb je onze post over de zonnebrillen trends van dit seizoen al gelezen?

Bekijk de video onderaan dit artikel voor nog meer outfit inspiratie! Spreekt deze look je aan? Klik op de icoontjes in de foto’s voor meer informatie over de producten én shop the look!

 

Ben jij team goud of team zilver? Of mix jij het liefste alles door elkaar? Laat het ons weten in de comments!