Bij Brandfield zijn we dagelijks bezig met het spotten van nieuwe sieraden trends en nieuwe merken. De zomer is vandaag officieel begonnen en dit is bij uitstek het seizoen om je (gebruinde) body te voorzien van mooie sieraden.

Vandaag vertel ik alles over de sieradentrends voor de zomer van 2016. Waarmee kan jij op vakantie de show stelen tijdens jouw ronde op de boulevard op je zonnige vakantiebestemming? En daarna natuurlijk ook nog steeds… Want ook tijdens je werk of tijdens een avondje uit maak je je outfit helemaal af met mooie sieraden.

1. Lange kettingen

Deze zomer zijn lange kettingen helemaal hot. Het liefst met een paar mooie bedels en ook heel mooi in combinatie met andere kettingen zodat je laagjes creëert. Elegant en stijlvol in combinatie met een zomerse jurk met een v-hals. Hou je van de bohemian stijl? Ga voor een shortje en draag hierop een wijde witte blouse. De eerste knoopjes los zodat je lange kettingen mooi opvallen.

sieradentrends zomer 2016 lange kettingen sieradentrends zomer 2016 lange kettingen

Lange kettingen van Buddha to Buddha

2. Schakels

De subtiele armbanden en kettingen maken plaats voor grote schakels. Of je nou houdt van zilver, rose of goud.. Als de schakels maar lekker groot zijn. Mijn persoonlijke favoriet zijn de armbanden van The Rubz die verkrijgbaar zijn in heel veel verschillende kleuren.

armband met schakels

the rubz armband

Armband van The Rubz

3. Ringen met stenen

Ook onze handen mogen deze zomer lekker opvallen en dat doe je door ringen met stenen te dragen! Hou je het graag subtiel? Ga voor een steen in een natuurlijke tint. Liever wat uitbundiger? Kies voor kleur en mix en match er lekker op los!

my jewellery ring my jewellery ring

My Jewellery ringen

4. Tropical

De zomerse vibes mogen ook terug gezien worden in je sieraden. Denk aan bloemen, zeesterren, palmbomen en natuurlijk veel kleur!

noosa amsterdam

Perfect voor deze zomer: Noosa Amsterdam armbanden met chuncks. 

my jewellery oorbellen

My Jewellery oorbellen

5. Nautic

De nautische trend: hier kunnen we deze zomer absoluut niet meer omheen. Kettingen en armbanden met bedels in de vorm van een anker, veel touw, veel blauw, streepjes en natuurlijke materialen zoals touw. Deze trend zet zich zelfs door in horloges. Paul Hewitt heeft een uitgebreide collectie en op elk horloge zien we het ankertje (uit het logo van Paul Hewitt) terug.

armband anker paul hewitt armband tom hope paul hewitt paul hewitt

Bekijk anker armbanden en meer nautische sieraden in onze webshop. 

Wat is jouw favoriete sieraden trend voor de zomer? Klik hier om naar onze webshop te gaan, hier vind je ook heel veel mooie zonnebrillen! Want een goede zonnebril is natuurlijk ook een must in de zomer.