Leuk nieuws: we hebben weer een super gaaf merk toegevoegd aan onze collectie: SILK Jewellery! Dit Nederlandse sieradenlabel wordt door verschillende BN’ers gedragen. We hebben o.a. Chantal Janzen, Marco Borsato, Waylon en Glennis Grace als met een S!LK Sieraad gespot.

De SILK Jewellery collectie

De sieraden van SILK zijn handgemaakt door ervaren zilversmeden op Bali. Gemiddeld is een gepassioneerde zilversmid van SILK zo’n 3 tot 4 dagen bezig met bijvoorbeeld één armband. Het merk hecht grote waarde aan verantwoord ondernemen en de sieraden zijn dan ook fair trade.

Inmiddels bestaat het merk alweer 10 jaar en de collectie bestaat voornamelijk uit massieve sieraden met een tijdloos en stoer design. Zowel mannen als vrouwen die van zilver houden kunnen hun sieradenhartje ophalen. Van stoere armbanden tot mooie ringen, colliers en hangers. En dat allemaal met een mooie verfijnde afwerking. De kwaliteit voel je want de sieraden zijn vrij zwaar. Dit komt omdat ze zijn gemaakt van massief (sterling) zilver.

Kijk je mee naar de prachtige campagnebeelden?

silk jewellery

silk jewellery

silk jewellery

silk jewellery

silk jewellery

silk jewellery

De mensen achter S!LK

Heidi van Leeuwen en Maarten Smetsers zijn het creatieve brein achter dit stoere sieradenmerk. Beide zijn ze gek op reizen en op alles wat kleur en vrolijkheid aan het leven brengt. Heidi’s liefde voor over the top kitsch, frivoliteit en non conformistische speelse smaak gecombineerd met Maarten’s designers talent voor krachtige, sterke, robuuste vormen en eenvoud brengt hun fashionable trendy sieraden merk tot leven.

Ik haal mijn voldoening uit het maken van mooie duurzame producten op een eerlijke manier.

Het duo ontwerpt alle sieraden zelf en laten ze in hun eigen atelier in Indonesië produceren door vakmannen. Voordat een sieraad aan de collectie wordt toegevoegd wordt deze uitgebreid test gedragen en onderworpen aan een kwaliteitscontrole.

Sneak peek

Hieronder alvast een preview van de collectie. Klik hier om alle producten van S!LK bij Brandfield te bekijken.

silk jewellery