Moederdag is geweest, nu zijn onze vaders aan de beurt: Het is weer bijna Vaderdag! Wil jij jouw vader dit jaar graag verrassen met een item dat niet alleen handig is, maar ook nog eens super stylish verantwoord? Dan heb je geluk, want wij hebben hét cadeau ontdekt waar alle vaders blij van worden: Secrid wallets.

Een nieuw soort portemonnee

Je kent dat wel; je vader heeft er een handje van om z’n pasjes overal te laten slingeren en klaagt vaak dat ‘ie echt een nieuwe portemonnee nodig heeft, maar loopt vervolgens nog altijd rond met een oud (en niet zo stylish) model. Tijd voor verandering: enter Secrid wallets. Een nieuw soort portemonnee gericht op het organiseren van pasjes. De speciale aluminium Cardprotector zorgt ervoor dat alle pasjes goed beschermd zijn tegen scheuren en krassen, maar ook tegen bijvoorbeeld skimmen. Verder hebben de portemonnees van Secrid stuk voor stuk een strak en modern uiterlijk en wordt er uitsluitend gewerkt met de beste materialen. Zo komt je vader stijlvol voor de dag!

De Secrid wallets zijn klein van buiten, groots van binnen

Meer weten over de Secrid Wallets? Bekijk dan onderstaande video en vergeet je niet te abonneren op ons Youtube kanaal!

Vaderdag actie: 5 euro korting op een Orbitkey + Secrid

Naast de portemonnees van Secrid zijn de Orbitkey sleutelhangers een favoriet voor Vaderdag. Ook dit is een multifunctioneel item, dat zeer geschikt is voor de vaders die houden van efficiëntie of op dat gebied juist wel wat hulp kunnen gebruiken. Koop je een Secrid wallet en een Orbitkey, dan ontvang je 5 euro korting op je aankoop met een kortingscode. Kijk voor de kortingscode en voor alle modellen van Secrid en Orbitkey op onze speciale actiepagina.