Op 19 juni is het weer zover: Vaderdag! De dag dat we onze lieve vaders weer in het zonnetje mogen zetten. Maar hoe doe je dat nou het beste? Je kunt natuurlijk naar de bouwmarkt gaan en een stoer stuk gereedschap voor hem halen. Maar… Wij hebben een beter idee!

Is het niet veel leuker om hem te verrassen met iets wat hij iedere dag ziet? Een mooi sieraad of een accessoire dat extra dierbaar is omdat hij deze van jou heeft gekregen.

Speciaal voor jou hebben we een Vaderdag Cadeautip Top 10 gemaakt. Want we kunnen ons best voorstellen dat het lastig is om iets voor je vader uit te zoeken. Wij hebben natuurlijk alle informatie over wat mannen zoal online bij ons bestellen en ook weten we welke artikelen er in de winkel het best verkocht worden aan mannen. Op basis hiervan hebben wij onze top 10 lijst voor je samengesteld.

Kijk je mee?

Vaderdag cadeautip top 10

vaderdag cadeaus

Wat is jouw favoriet uit deze Vaderdag Cadeautip top 10? Laat het ons weten in een reactie hieronder door het reactieformulier in te vullen!

Meer Vaderdag cadeau inspiratie opdoen?

Naast deze top 10 cadeautips hebben we nog veel meer leuke ideeën voor een Vaderdag cadeau. Bekijk ook onze Vaderdag cadeau inspiratiepagina om nog meer inspiratie op te doen.

Tip: Bekijk ook de Shop The Look blog die wij hebben gemaakt voor Vaderdag. Hier kun je op basis van het type man dat jouw vader is zien wat voor accessoires het beste bij hem passen.

Dit jaar genoeg inspiratie dus voor het perfecte cadeau!

Vaderdag cadeau online bestellen bij Brandfield

Bestel je op een werkdag of zondag voor 23:00 uur, dan wordt jouw bestelling de volgende dag al bezorgd. Je kunt ervoor kiezen om kosteloos achteraf te betalen via AfterPay. De verzending van je pakket is gratis bij bestellingen van €50,- of meer. Mocht het cadeau toch niet helemaal in de smaak vallen of wil je het ruilen? Geen probleem. Bij Brandfield heb je 30 dagen de tijd om je bestelling kosteloos te retourneren.

Happy shopping :-)!