Het is bijna Valentijnsdag! Dé dag van de liefde en dat vieren we bij Brandfield graag. Natuurlijk is deze dag de perfecte gelegenheid om jouw Valentijn te laten weten hoeveel je van haar houdt. En zeg nou zelf, niets leuker om te geven (of te krijgen!) dan een style item! Speciaal voor jou selecteerden wij de mooiste Valentijnscadeaus voor haar.

All you need is love … and chocolate

Liefde gaat door de maag, en met chocola scoor je altijd punten. Daarom ontvang je nu bij iedere bestelling vanaf 50 euro een (gratis!) speciale Brandfield x Tony Chocolonely chocoladereep. Deze gepersonaliseerde reep heeft ruimte voor een persoonlijke boodschap, zodat je deze als ‘kaartje’ kunt toevoegen aan je cadeautje.

Put a ring on it

Een ring is bijzonder geschikt om te geven aan je geliefde. Zelfs als je nog geen trouwplannen hebt, is een ring altijd een goed idee. Een ring is niet alleen een mooi style item, het staat ook symbool voor de oneindigheid. Weet je niet precies welke maat je moet hebben? Neem dan eens een kijkje op onze speciale ringmaten pagina of lees het artikel over hoe je het beste je ringmaat kunt bepalen.

Valentijnscadeaus voor haar: Onze favorieten

Een ring is leuk, maar misschien maak je haar nog wel blijer met een ander sieraad, een horloge of wellicht met een mooie tas. Speciaal voor Valentijn hebben wij onze favorieten voor je op een rijtje gezet. Klik op het Brandfield icoontje voor informatie over het product óf om direct te shoppen. Fijne Valentijn!