Of je nu een vriend of partner hebt die je wilt verrassen met Valentijn of een goede vriend of stille liefde. Ik geef je graag wat inspiratie op het gebied van style items zodat jij jouw Valentijn met een bijzonder cadeau kunt verrassen. Lees snel verder voor de mooiste valentijnscadeaus voor hem.

Het leukste bij een Valentijnscadeau is dat je iets geeft wat echt bij hem of haar past, waarmee je laat zien dat je deze persoon goed kent en je in hem verdiept hebt. Want wat is er mooier dan iets te geven waar jouw Valentijn jaren plezier aan heeft. Ik geeft je 15 tips voor de mooiste Valentijnscadeaus voor hem!

valentijnscadeau voor hem

De mooiste horloges voor hem

Een stijlvol horloge is het perfecte cadeau voor jouw lover. Met een horloge weet je zeker dat je goed zit, want deze past altijd. En bovendien, kunnen ook heren nooit genoeg horloges hebben. Houdt hij van leer of gaat hij voor wat meer bling bling? Genoeg keuze! Hieronder mijn selectie.

valentijnsdag cadeau voor hem valentijnsdag cadeau voor hem valentijnsdag cadeau voor hem valentijnsdag cadeau voor hem valentijnsdag cadeau voor hem valentijnsdag cadeau voor hem

valentijnscadeau heren

De mooiste sieraden voor hem

Geef je liever een sieraad cadeau? De armbanden met ankers zijn nog steeds een grote hit op dit moment. Dus heeft jouw lover nog geen armband met een anker, verras hem hiermee op Valentijnsdag. Ook Buddha to Buddha armbanden zijn een echte hit als het om sieraden gaat.

Stijlvolle portemonnees / mini wallets

Voor de stijlvolle boyfriends hebben wij wat nieuws, de Secrid wallet. In deze dunne kaarthouders kunnen mannen hun bankpas, creditcards en andere pasjes kwijt. De Secrid wallet is handig, robuust, veilig en super stijlvol. Perfect als Valentijn cadeau voor hem.