Een tijdje terug lieten we je kennis maken met de minimalistische en stijlvolle horloges van het nieuwe merk Violet Hamden. Omdat een echte wristparty natuurlijk niet compleet is zonder mooie armbandjes, is de collectie onlangs uitgebreid met sieraden. Net als de horloges, zijn de sieraden super stijlvol en zijn ze allemaal voorzien van het herkenbare maantje.

Violet Hamden sieraden: De Luna collectie

Violet Hamden staat voor een bewuste levensstijl. Het verhaal van Violet Hamden is begonnen met de horloges, die je meer laten zien dan alleen de tijd. Volgens Violet Hamden is tijd iets heel bijzonders. Het laat je terugdenken aan een bepaald gevoel, een herinnering of een droom. Deze herinneringen kun je bewaren in de zogenaamde tijdscapsule, die je ontvangt bij je horloge.

Naast horloges, vind je nu ook sieraden in de collectie van Violet Hamden. Het maantje is terug te vinden in ieder design, niet zo gek dus dat de collectie de naam Luna draagt. De verfijnde en minimalistische sieraden zijn stuk voor stuk perfect om lekker mee te mixen en matchen. Zo kun je telkens nieuwe combinaties maken en er helemaal je eigen draai aangeven. Match de sieraden met een Violet Hamden horloge om je look helemaal af te maken.

To the moon and back

Shop de collectie

De Luna sieraden collectie bestaat uit oorbellen, armbanden en kettingen. Alle sieraden zijn verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver en roségoud en zijn gemaakt van echt zilver. Hieronder hebben we vast een aantal van onze favorieten geselecteerd. Klik op de icoontjes voor meer info en om het sieraad direct te shoppen. Welk sieraad is jouw favoriet?