De zonnige dagen zijn in aantocht, hoogste tijd dus om de zonnebrillen weer tevoorschijn te halen! Eerder al lieten we je zien welke zonnebril bij jouw gezicht past, vandaag gaan we in op de zonnebrillen trends van dit seizoen. Want als ze er eenmaal zijn, wil je die fijne zonnestralen waar we al zo lang op zitten te wachten natuurlijk wel verwelkomen in stijl.

White out

Eén van de opvallendste trends op dit moment is de zonnebril met wit montuur. Dit model heeft er al een hele (stijlvolle) carrière op zitten en is dus is met recht retro te noemen. In de sixties was de bril geliefd bij onder andere stijliconen als Brigitte Bardot en Audrey Hepburn, in de jaren ’90 werd ie veelvuldig gespot op de neus van Kurt Cobain en in 2017 is de bril weer helemaal terug. De modellen van nu zijn voornamelijk ovaal en / of hebben een cat eye montuur, één van de andere grote trends op dit moment.

Zonnebrillen Trends Wit

Gekleurde glazen

Gekleurde glazen zijn het helemaal, vooral in aviator frames met een dikke knipoog naar de jaren ’70 en ’80. Gele glazen zijn goed vertegenwoordigd, maar we zien ook veel blauw en zelfs met roze zit je helemaal goed. Houd je wel van een opvallende bril en wil je het extra bont maken? Kies dan voor gekleurde spiegelglazen.

Zonnebrillen Trends gekleurd

Cat Eye 2.0

De cat eye zonnebrillen gaan al een flink aantal seizoenen mee, en zijn ook dit jaar weer helemaal on trend. Ga je zonder make-up de deur uit maar wil je er toch glamourous uitzien? Zet een oversized cat eye bril op je neus en you’re good. De modellen van 2017 onderscheiden zich van die van de voorgaande jaren door de opvallende frames. Ben jij niet bang om een statement te maken en houd je van vrouwelijke style items? Dan is dit zeker een model voor jou.

Zonnebrillen Trends Cat Eye

Voor welk model ga jij dit seizoen?

[Bron foto’s: adenorah.com / thedashingrider.com / billieroseblog.com / thehautepursuit.com / zerouv.com / polienne.com]