Yes, er is weer een nieuw merk aan de Brandfield collectie toegevoegd: All the Luck in the world Studio. Dit merk vindt zijn roots in Amsterdam, waar vanuit het atelier de mooiste sieraden worden gecreëerd. De sieraden zijn al geliefd bij verschillende bloggers en vloggers, hoogste tijd dus dat ook jij kennis maakt met dit verfrissende merk.

DE COLLECTIE

De collectie bestaat uit kettingen, armbanden en oorbellen die stuk voor stuk zijn gemaakt met persoonlijke aandacht en oog voor detail. Hierbij staan fijne, hoogwaardige materialen centraal. De designers achter All the Luck in the World Studio geloven dat iedereen het recht heeft om er mooi uit te zien zonder een fortuin te spenderen. Of je nou houdt van uitbundig, subtiel of elegant; er zit voor iedereen iets tussen.

CAFE / CONCEPT STORE

Naast sieraden verkoopt All the Luck in the World nog veel meer leuks. In Amsterdam en Utrecht vind je de gelijknamige concept store, waar je terecht kunt voor bijvoorbeeld hippe interieur finds, vintage en nieuw design, een origineel cadeau of een hapje kunt eten in het gezellige en stijlvol ingerichte café.

Benieuwd naar meer? Bekijk onderstaande video en laat je inspireren! PS. Vergeet je niet te abonneren op ons Youtube kanaal!

SHOP DE COLLECTIE BIJ BRANDFIELD

Hieronder vind je alvast een aantal van onze favorieten. Meer zien? Ga naar de Brandfield shop en bekijk de complete collectie!

Fortune Dotted Circle Ketting Fortune Feather KettingWhisper Mint Amazonite Ketting

Character ArmbandVelvet ArmbandFortune Dotted Heart Armband

Petite Star OorbellenPetite Square OorbellenPetite Strip oorbellen