Geen verjaardag zonder feestje, moeten ze bij Buddha to Buddha hebben gedacht. Het Amsterdamse merk mag dit jaar alweer twintig kaarsjes uitblazen, en wie jarig is trakteert. Dat hebben ze bij Buddha to Buddha maar al te goed begrepen. Ter ere van deze verjaardag zullen zij met een eigen area aanwezig zijn op het A Day at the Park festival, en het allerbeste is: jij kunt daar bij zijn!

Over Buddha to Buddha

Buddha to Buddha is één van de topmerken bij Brandfield. Het merk is inmiddels een begrip in sieradenland en staat bekend om “The Buddha Way of Life”, waar het allemaal gaat om liefde, bewustzijn en geluk. Het is eigenlijk veel meer dan alleen een sieradenmerk, het is een echte lifestyle.
De nieuwe collectie bestaat, zoals we van dit merk gewend zijn, uit stoere en tijdloze statement ringen, armbanden en kettingen die goed met elkaar zijn te mixen en te matchen. Wist je trouwens dat alle sieraden handgemaakt zijn door de beste ambachtslieden op Bali?

Tijd voor een feestje

Op zaterdag 15 juli 2017 zal voor de tiende én laatste keer het A Day at the Park festival plaatsvinden. Deze editie is dus extra bijzonder. Als festival fan kun je dit feestje natuurlijk niet zomaar aan je neus voorbij laten gaan! In de Buddha to Buddha area vindt er natuurlijk een extra groot feest plaats. Bekende namen en Buddha-ambassadeurs als La Fuente, Vanillaz en Pep & Rash zorgen voor de verjaardagsliedjes. Naast de Buddha area zijn er nog vier podia waar bekende dj’s zoals Kriss Kross Amsterdam en zelfs de Amerikaanse rapper Coolio zorgen voor een onvergetelijke laatste editie van het festival.

Buddha to Buddha Park

Win win win

Klinkt dit als muziek in je oren? Doe dan mee aan onze winactie en maak kans op een speciaal samengesteld VIP arrangement! Dit arrangement bestaat uit twee entreetickets, 1 overnachting voor 2 personen bij een hotel in de buurt en 5 muntjes per persoon. Kans maken is simpel:

  • Kies je favoriete item uit de collectie
  • Laat ons weten wat jouw favoriet is door hieronder een reactie achter te laten

That’s it! Vergeet niet je naam en emailadres in te vullen, zodat we contact met je kunnen opnemen als je hebt gewonnen. De winnaar wordt 12 juli bekend gemaakt en krijgt persoonlijk bericht. Fingers crossed!

Gefeliciteerd Jorinde, jij bent de gelukkige winnaar!

Heb je nog wat inspiratie nodig voor je outfit? Check dan ook even onze outfit tips!