Vaderdag is nabij: Het ideale moment om je vader te laten weten dat je om ‘m geeft. Want jouw vader is de allerbeste, toch? Vroeger trok je alles (lees: alle potloden) uit de kast en leefde je je helemaal uit op een A4’tje, die je vervolgens mooi oprolde en met een strik eromheen trots aan je vader presenteerde. Heel leuk en zeker origineel, maar tegenwoordig pak je het waarschijnlijk liever nét iets anders aan. Weet je nog niet precies wat je jouw vader dit jaar geeft? No stress, wij helpen je graag!

Daddy cool

Wat denk je bijvoorbeeld van een coole Secrid wallet? Of een handige Orbitkey? Deze items zijn niet alleen super praktisch, ze zijn ook nog eens heel stijlvol. Mocht je deze allebei wel zien zitten, check dan zeker even onze speciale Vaderdag actie en krijg 5 euro korting op een Secrid Wallet + Orbitkey!
Of heeft je vader misschien echt een nieuwe (laptop)tas nodig voor z’n werk? Klik op de icoontjes in de foto’s voor meer informatie en om de items direct te shoppen!


Maak het persoonlijk

Net als je tekeningen van vroeger, zijn persoonlijke cadeaus het allerleukst. Daarom krijg je nu bij jouw vaderdag bestelling een speciale kaart, waar je een mooie boodschap voor jouw vader op kunt schrijven.

onze favorieten

Hieronder hebben we vast een aantal van onze Vaderdag favorieten voor je op een rijtje gezet. Wil je meer zien? Neem dan een kijkje op onze speciale Vaderdag pagina of klik op de button onderaan dit artikel.