Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder onze smartphone. We checken onze mail, het nieuws, wat voor weer het wordt en.. We gebruiken de telefoon om inspiratie op te doen en online te shoppen! Het viel ons op dat steeds meer van onze bezoekers de webshop bezoekt via zijn of haar smartphone en een eigen app mocht dan ook niet ontbreken.

We wilden geen standaard app die een letterlijke kopie zou zijn van onze webshop maar we wilden iets extra’s toevoegen. En dat is gelukt! Wekelijks plaatsen we nieuwe lookbooks met inspiratie foto’s die we zelf schieten. Deze Shop the look foto’s laten niet alleen de laatste trends zien maar geven ook inspiratie hoe je verschillende sieraden en accessoires kunt combineren. Bij Brandfield zijn we gek op mixen & matchen en volgen we de laatste trends op de voet. Ook leuk: de items die we gebruiken voor onze Shop the look foto’s kun je direct shoppen via de app. Wanneer je op de icoontjes klikt krijg je alle productinformatie te zien en ook voor de app geldt: op een werkdag of zondag voor 23:00 uur besteld = morgen in huis.

Naast de inspirerende lookbooks kun je in onze app natuurlijk ook gewoon online shoppen zoals in onze webshop. Waar en wanneer je maar wilt! Lig je lekker in het park of sta je te wachten op de bus? Open onze app om je sieradencollectie aan te vullen of om nog last-minute een cadeau voor je vriendin of moeder te shoppen. Momenteel is onze app alleen nog geschikt voor iPhone en iPad maar er wordt ook hard gewerkt aan een Android app.

Klik hier om onze app te downloaden in de iTunes store en klik hier om onze app te downloaden in Google Play store. Onze Android app is net gelanceerd en bevat nog niet de lookbook functie maar dit zal heel binnenkort wel het geval zijn. Downloaden dus!