Yes, je bent geslaagd! Na al die uren blokken, een heleboel verkauwde potloden, slapeloze nachten, keihard presteren én een hele dag vol zenuwen afwachten bij de telefoon is het verlossende woord eindelijk gekomen. Tijd voor een beloning, in de vorm van een extra lange zomervakantie én… een examencadeau!

Tijd voor een feestje

Eindexamen doen is al een hele prestatie op zich, dus dat je nu ook nog eens geslaagd bent moet zeker gevierd worden. En bij zo’n feestje hoort natuurlijk een passend cadeau! Misschien heb je stiekem al een verlanglijstje gemaakt, of heb je jezelf al getrakteerd op een kleinigheidje. Hoe dan ook, een beloning is op z’n plaats en daarom hebben wij de leukste examencadeaus voor je op een rijtje gezet. Klik op de icoontjes in de foto’s om de producten te shoppen!

Studeren in stijl

Ga je na de zomer studeren? Dan is dit het ideale moment om je wardrobe vast een upgrade te geven. Je wilt je nieuwe studie natuurlijk wel beginnen in stijl! Dat gaat je zeker lukken met deze mooie style items. Ook niet onbelangrijk: een goede tas! Heeft jouw tas de middelbare schooltijd overleefd, of heb je ‘m aan de wilgen (of aan de vlaggenmast) gehangen en ben je eigenlijk wel toe aan een nieuwe? Check dan ook even onze tassencollectie.

Voor nu: Gefeliciteerd en geniet van de vakantie!