Houd je wel van slimme functies voor je horloge, maar vind je een smartwatch vaak net iets too much? Dan wordt het tijd dat je kennis maakt met de hybrid smartwatches. Deze horloges zien eruit als ‘gewone’ horloges, maar vergis je niet: Ze hebben een ruime hoeveelheid smartness aan boord.

Smartwatches vs. hybrid smartwatches

Tegenwoordig zie je smartwatches steeds vaker. De naam zegt het eigenlijk al: Dit zijn slimme horloges. Smartwatches zijn een soort mini-computers in de vorm van een digitaal horloge. Vaak kun je je smartwatch koppelen aan je telefoon via Bluetooth. Met een smartwatch kun je dingen als het weerbericht checken, je social media beheren of je sportprestaties bijhouden.
Een hybrid smartwatch is in principe ook een slim horloge, maar ziet er niet uit als een mini-computer. Sterker nog, een hybrid heeft vaak het uiterlijk van een analoog horloge zonder slimme functies. Toch kun je met een hybrid smartwatch meer dan je er in eerste instantie aan kunt aflezen. Een hybrid smartwatch is dus ideaal wanneer je wél gebruik wilt maken van extra functies, maar een flashy smartwatch net iets te veel van het goeie vindt.

Hybrid Smartwatches Skagen

De collectie

Binnen onze collectie smartwatches vind je hybrids van verschillende merken, zoals Fossil Q, Emporio Armani connected en Skagen connected.
De hybrids van Fossil Q zijn speciaal ontwikkeld om een brug te slaan tussen functionaliteit en gevoel voor stijl. Of je nu kiest voor een stoer horloge of eentje met een klassiek uiterlijk, in de Fossil Q collectie vind je het allemaal.
De hybrid smartwatches van Emporio Armani zijn gebaseerd op de bestsellers van de voorgaande collecties, maar nu met toegevoegde extra’s die het horloge omtoveren in een echte hybrid. Stijlvol én functioneel, voorzien van een herkenbare en klassieke look.
De Skagen connected hybrids hebben een clean en minimalistisch uiterlijk, zoals we van het Deense merk Skagen gewend zijn. Toch hebben deze horloges net zoveel functies als de andere hybrids.

Fossil Hybrid Smartwatches

Dit kun je met je hybrid smartwatch

Met deze hybrid smartwatches kun je alle kanten op. Om het jezelf makkelijk te maken, kun je aan de knoppen aan de zijkant van het horloge bepaalde functies toewijzen. Zo kun je met één druk op de knop de camera van je telefoon bedienen en een foto maken. Daarnaast kun je op dezelfde manier je muziek beheren, zien wie je zojuist een bericht heeft gestuurd, of de datum checken. Verder is het mogelijk om een tweede tijdzone in te stellen, zodat je altijd kunt zien hoe laat het ergens anders op dat moment is. Als laatste kun je een activiteitendoel instellen, die je met je hybrid smartwatch kunt bijhouden. Alle hybrid smartwatches kunnen worden aangestuurd via een speciale app op je smartphone.

Shop hybrid smartwatches

Enthousiast geworden? Hieronder hebben we vast een aantal van onze favorieten geselecteerd, die je direct kunt shoppen. Voor welk model ga jij?