Karma Tubes zijn al enige tijd super populair, en dat vinden we niet zo gek. Deze kleine oorstekers zijn subtiel, maar geven je outfit altijd de juiste finishing touch. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen, dus voor ieder wat wils!

Echte klassiekers

De tubes zijn inmiddels met recht klassiekers te noemen, die elk sieraden-minnend hartje sneller doen kloppen. Ze worden geregeld gespot in de oren van bekende influencers en zijn favoriet bij verschillende BN’ers.
De oorbellen zijn vrij minimalistisch, waardoor ze makkelijk te combineren zijn met je outfit. Tip: heb je meerdere gaatjes in je oren, mix en match er dan lekker op los en draag verschillende modellen samen! Kies bijvoorbeeld voor een paar tubes en combineer met een paar hangers voor een speels effect.

De Karma Tubes collectie

De Karma sieraden vormen een onderdeel van Aumentum, een Nederlands sieradenbedrijf dat is gespecialiseerd in zilveren sieraden en gebruiksvoorwerpen. De tubes zijn dan ook allemaal gemaakt van echt zilver, in verschillende kleuren. Houd je van clean en ga je voor minimalistisch? Dan zijn de round of square tubes echt iets voor jou. Wil je liever een iets opvallender model? Kies dan voor bijvoorbeeld de chains.

Welk model is jouw favoriet?