KOMONO en Tomorrowland hebben de handen ineen geslagen en lanceren de KOMONO X Tomorrowland collectie. Vanaf nu verkrijgbaar bij Brandfield.

De collectie bestaat uit een vrolijke reeks zonnebrillen met elk een inspirerende inscriptie, of zoals KOMONO zegt:

Each item is inscribed with words of wisdom that will help you keep a magical perspective on life.

Heb jij nog leuke festivals op de planning staan komende tijd? Neem dan zeker eerst even een kijkje bij deze te gekke collectie want een hippe zonnebril maakt je festival look helemaal compleet!

KOMONO X Tomorrowland X Impressions

KOMONO X Tomorrowland X Video

Wil je vast in de festivalstemming komen? Bekijk dan onderstaande promo video van de nieuwe KOMONO zonnebrillencollectie:

Shop de collectie bij Brandfield

Wil jij ook zo’n toffe KOMONO X Tomorrowland zonnebril? Bekijk de collectie KOMONO zonnebrillen in de Brandfield shop, bestel online en draag je nieuwe bril morgen al.

Over het merk KOMONO

KOMONO is een van oorsprong Belgisch modelabel dat vijf jaar geleden werd opgericht door twee ontwerpers; Anton Janssens en Raf Maes. KOMONO betekent ‘kleine dingen’ en het designer duo ontwerpt voornamelijk zonnebrillen en horloges (bekijk hier alle KOMONO horloges).

Na de lancering van het merk en een succesvolle eerste collectie werd het modemerk vrijwel direct opgemerkt in de modewereld. Het merk is vertegenwoordigd in maar liefst 45 landen over de hele wereld, waaronder Canada.

De KOMONO zonnebrillen hebben een opvallend design. De collecties KOMONO zonnebrillen zijn gebaseerd op opvallende prints en de brillen tonen duidelijk retro en futuristische invloeden.

Een KOMONO zonnebril is een fashion statement en past bij iedere outfit; van zakelijke kleding tot een dagelijkse outfit. Bepaal je eigen unieke look met een KOMONO zonnebril en geniet van de kwaliteit van dit trendbepalende merk!

Wat is jouw favoriete model?

We zijn benieuwd naar wat jouw favoriete model is van deze frisse nieuwe KOMONO-collectie. Vertel het ons door hieronder een reactie achter te laten!