Leuk nieuws! Binnenkort start het nieuwe programma Models in Paris bij RTL en wij zijn sponsor van dit programma. Misschien heb je Brandfield al vaker voorbij zien komen op RTL en binnenkort zijn we dus nog vaker te zien!

Models in Paris

Models in Paris is vanaf september te zien op RTL 5 en is de spin off van het programma Holland’s Next Top Model. Het verschil zit ‘m in de ervaring van de modellen. Waar ze bij Hollands Next Top Model nog op zoek gingen naar nieuwe modellen die nationaal en internationaal kans maakten op een modellencarrière, zijn ze bij dit nieuwe programma op zoek naar meiden die al werken als model.

Momenteel is de zoektocht naar Nederlandse modellen in volle gang. Op tv draait een oproep commercial waarin Nederlandse modellen worden opgeroepen om zich aan te melden voor Models in Paris. Dus, ben je model en ready for the next step? Geef je dan zeker op!

Wanneer je wordt uitgekozen om mee te doen aan het programma ga je wonen in een appartement in hartje Parijs, bezoek je castingdagen van de grootste ontwerpers en loop je hopelijk straks op internationale catwalks! Bij een carrière als model horen natuurlijk geweldige outfits, met als kers op de taart mooie style items. En dat is precies de reden waarom wij zijn aangehaakt!

models in paris

Style items van Brandfield

Als model moet je natuurlijk goed voor de dag komen op castings. Daar horen natuurlijk ook mooie style items bij. Onder style items verstaan we een eigenlijk alle items die je outfit helemaal af maken, namelijk:

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je je opgeven voor Models in Paris? Neem dan een kijkje op de website van het programma.

Geïnspireerd geraakt door alle mooie style items? Of heb je gewoon zin om lekker te gaan mixen & matchen net als de modellen straks mogen doen? Klik hier om onze uitgebreide collectie style items te bekijken.